Palaz (PMP): „Suntem hotărâți să mergem SINGURI la alegeri!”

Alianța USR-PLUS a organizat duminică o conferință de presă în cadrul căreia și-a propus să tranșeze și să clarifice discuțiile cu PNL Constanța. Președintele USR Constanța, Remus Negoi, candidat al Alianței la șefia Consiliului Județean; președintele PLUS Constanța, Lucian Muflic și deputatul USR, Stelian Ion, candidatul Alianței pentru Primăria Constanța, au arătat că liberalii, cu neplăcută surprindere pentru USR – PLUS, au demarat o adevărată campanie plină de atacuri nu la adresa PSD – cum ar fi fost probabil de așteptat, ci la adresa… USR. Detalii, AICI!

USR-iștii sunt dezamăgiți de mai mult timp de lipsa de comunicare cu PNL și reclamă faptul că este o chestiune de doar câteva zile în care o presupusă mare alianță a dreptei se mai poate realiza. După declarațiile vehemente de duminică ale liderilor Alianței USR – PLUS, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a reacționat. Astfel, Huțucă i-a invitat pe liderii USR, dar și pe candidatul desemnat al liberalilor, senatorul Vergil Chițac, la o discuție, stabilită pentru miercuri, 22 iulie, cel mai probabil ultima și cea care va stabili odată pentru totdeauna traiectoria acestor formațiuni politice.

Până la conferința de duminică, Stelian Ion arătase că o alianță doar între USR-PLUS și PMP ar fi suficientă pentru câștigarea Primăriei Constanța, evident fără PNL. Între timp, în prezent fiind vorba de invitația lui Huțucă, despre PMP nu se mai vorbește nimic. De altfel, nici PMP-iștii nu sunt foarte convinși că unificarea forțelor de dreapta ar fi realizabilă, astfel că aceștia se gândesc tot mai mult la… propriul drum:

Din punctul meu de vedere, sunt doar niște poziționări, niște mișcări și nicidecum ceva legat de o construcție. Eu așa o văd. Dacă noi nu suntem acolo (la întâlnirea de miercuri – n.r.) înseamnă că nu vor să facem parte. Nu consideră că putem să facem alianță. Oricum, noi suntem hotărâți să mergem singuri la alegeri, să fie clar!”, a spus președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, pentru TOMIS NEWS.

Pentru Primăria Municipiului Constanța, se vor duela primarul în funcție Decebal Făgădău (PSD); Vergil Chițac din partea PNL, Stelian Ion din partea Alianței USR – PLUS, Mircea Titus Dobre (PRO România), Anton Traian-Antoniadis (Uniunea Elenă din România), Horia Constantinescu (PPU), Tudorel Chesoi (Alianța Național Țărănistă), Corina Martin (PER), Andrei Popescu (independent), Nicoleta Ploscaru (independent), Mohammad Murad (independent) și dr. Reșit Ayla (independent). PMP și-a anunțat candidaturile în localitățile din județ, cu excepția Constanței.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *