Spread the love

Claudiu-Iorga Palaz, președintele Partidului Mișcarea Populară, Organizația Județeană Constanța, face un apel public către toate formațiunile politice, ca în contextul înmulțirii cazurilor de infectare cu coronavirus să fie amânate toate evenimentele publice ce presupun adunarea multor persoane la un loc.

CITEȘTE ȘI:

Apelul președintelui Claudiu-Iorga Palaz este cu atât mai fundamentat, cu cât la nivel mondial multiple evenimente publice au fost deja amânate, iar Organizația Mondială a Sănătății a crescut riscul provocat de coronavirus (la nivel global) la “foarte ridicat”.

Fac un apel ca toate evenimentele organizate cu prilejul primăverii să fie amânate. Nu vrem să riscăm sănătatea femeilor din viața noastră pentru un capital de imagine. Am convingerea că avem cu toții maturitatea de a înțelege că expunerea la un risc trebuie făcută numai în situații absolut necesare și nu în mod inutil, doar pentru capital electoral. Trebuie să știm să ne arătăm respectul și aprecierea față de femeile din viață noastră, protejându-le și nu riscându-le sănătatea, numai ca să bifăm o petrecere cu multe participante. Și mai am convingerea că doamnele din viața noastră se simt apreciate prin ceea ce facem zi de zi, ștind că sunt speciale pentru noi, fără a avea nevoie de dovezi care constau în lucruri materiale. Noi, cei de la PMP Constanța, am amânat  din acest motiv evenimentul care urma să fie organizat în perioada următoare. Sper ca celelalte formațiuni politice să ne urmeze exemplul. Decât să tratăm, mai bine prevenim!”, a transmis Claudiu Palaz.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *