Palaz (PMP Constanța), despre alegerile locale: „Nu spun unde, dar SIGUR CANDIDEZ!”

PNL și USR se tatonează reciproc în perspectiva unei alianțe la alegerile locale din acest an. Cele două partide sunt ținute în corzi de președintele PNL, premierul Ludovic Orban, care nu le oferă un răspuns clar cu privire la forma de alegeri. Dacă nu vor fi alegeri în două tururi, atunci lucrurile sunt clare: se impune alianță pe dreapta.

CITEȘTE ȘI:

De voie, de nevoie, toate forțele trebuie să se alieze pentru a contracara adversarul, PSD, încă un colos în teritoriu. Dincolo de PNL și USR, mai sunt și alte formațiuni politice sau candidați de dreapta care au aspirații la alegerile locale, așa că trebuie să aibă loc negocieri și cu acești reprezentanți. Din calcule face parte și PMP.

Partidul înființat de Traian Băsescu a luat la alegerile prezidențiale din 2019 cele mai multe voturi din istoria electorală a formațiunii și crede că poate să urce la următorul nivel în politică. După un duș rece în Senat, unde grupul parlamentar al PMP s-a desființat, în turul I al prezidențialelor partidul a obținut 527.098 de voturi, aproape dublu față de primul test electoral: 345.973 de voturi, la europarlamentarele din 2014.

PMP este pe un trend ascendent, iar președintele Eugen Tomac și-a fixat o țintă de 10% la alegerile locale.

„Este o țintă realistă, avem capacitatea să atingem și să depășim acest scor. Eugen (Tomac – n.r.) s-a gândit bine și ne vom încadra în acest obiectiv”, a apreciat președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, pentru TOMIS NEWS.

Totodată, Palaz defilează cu orgoliul în fața competitorilor politici, anunțând că… va candida la alegerile locale.

„Este prematur să vorbim acum despre cum vom face la alegerile locale. O să anunț la sfârșitul lunii ianuarie. Dar, de candidat candidez sigur! Nu spun unde, dar candidez!”, a mai spus Palaz, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.