Palaz (PMP) a sesizat ANFP și Ministerul Justiției, în privința lui Arafat: „A ÎNCĂLCAT legea, a făcut România ȚĂNDĂRI!”

Președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a înaintat către Agenția Națională a Funcționarilor Publici și către ministrul Justiției, Stelian Ion, sesizări privind încălcări ale legii de către șeful DSU, Raed Arafat. Potrivit lui Palaz, Arafat nu are voie sa ocupe și funcția de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne și în același timp să fie și Președintele Fundației pentru SMURD:

Este pentru prima dată când acestui individ care a făcut România țăndări i se face o sesizare către instituții ale Statului Român pentru încălcări ale legii. Timpul <<chibiților roz>>, gen Rareș Bogdan, trebuie să apună. Locul vorbelor goale ale politicienilor cocote trebuie să fie luat de acțiuni concrete și asumate! Nu este suficient să ieși la televiziune și să ameninți, iar după aceea poate să-ți ceri scuze la telefon pentru “gestul politic” făcut de frica decontării negative a acțiunilor lui Arafat. Domnilor din PNL-USR, ARAFAT ESTE AL VOSTRU! Voi îl susțineți, căci vă este frică de el! Și ca să dovedesc acest lucru, am înaintat către cele două instituții amintite mai sus sesizări privind încălcări ale legii de către RAED cel suprem, care a scos România în stradă. Raed Arafat nu are voie sa ocupe și funcția de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne și în același timp să fie și Președintele Fundației pentru SMURD. Scurt și la obiect! Și ca să lămurim aceste probleme, am sesizat cele două instituții ale statului, care au competența pentru a verifica această speță. Mă aștept ca Stelian Ion, ministrul Justiției, să aibă curajul măcar să citească sesizarea și să nu mai stea ascuns de frică să nu îl tăvălească partenerii de guvernare (în speță PNL). Are ce-i trebuie Stelian Ion, ori le-a aruncat în demonstranți la sediul USR Constanța în timpul mitingului din data de 30 martie 2021? Tăvălitul de la Justiție are șansa să se scuture și să fie bărbat politic (cam greu, pentru ca va fi nevoit sa adune cojile de la ouăle aruncate în demonstranți). Sunt convins că elementele identificate de noi (care au apărut în presă în 2016, dar fără a se înainta concret o sesizare) vor duce la lămurirea încălcării legii de către secretarul de stat Raed Arafat”, a precizat Palaz.

sesizare

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.