Palaz, mesaj subtil pentru ÎPS Teodosie: „Ne rugăm la cel de Sus să-i convingă pe șefii preoților din județe să cumpere 10.000 de teste COVID – 19?”

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a transmis joi un mesaj către credincioși, prin care a punctat faptul că, în contextul dezlănțuirii epidemiei de coronavirus în România, este necesară o „apropiere sufletească de Dumnezeu și de aproapele, la alungarea fricii și la respectarea măsurilor decise de autorități”.

„Această boală contagioasă este o bătaie a lui Dumnezeu, așa cum spune rugăciunea, pentru păcatele noastre. Trebuie să căutăm înăuntrul nostru și să găsim resursele ca să îi aducem căința și mulțumirea noastră. Chiar dacă ne-a dat aceste bătăi, ne rugăm să nu ne dea morții ci să ne lase vreme de căință. Continuăm să slujim Sf.  Liturghie cu restricțiile necesare.  Le vom respecta pentru că trebuie să iubim pe semenii noștri. Să ne aducem aminte de cei ce sunt singuri, să comunicăm măcar prin telefon, să-i încurajăm, să nu-i uităm. Să ne întărim credința, care este vindecătoare. Prin credință, rugăciune (acolo unde suntem) și dragoste de Dumnezeu și de aproapele, vom dobândi de la Dumnezeu alungarea bolii și a suferinței”, a transmis Teodosie.

Îndemnul la rugăciune și pasivitate nu l-a impresionat pe pragmaticul președinte al PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, care a reacționat printr-un mesaj… subtil, la adresa lui Teodosie:

„Credeți că cer mult oare să ne rugăm la CEL DE SUS să-i convingă pe șefii preoților din județe să cumpere 10.000 de teste COVID 19 pentru județele lor?! Întreb așa ca un credincios sincer! Oare e prea mult?! Dacă am supărat pe cineva să-mi spună! ORICUM EU CRED CĂ TREBUIE SĂ FACĂ ASTA!!!!”, a spus Palaz.

Similare:

Arhiepiscopia Tomisului demarează trei programe sociale pentru persoanele aflate în situații speciale

Palaz țipă la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență: „Dacă pierdeți „izvorul virusului” din localități, NU veți mai avea control!”

Arhiepiscopia Tomisului îndeamnă credincioșii să doneze sânge

Palaz cere SUSPENDAREA serviciilor de pașapoarte, permise și înmatriculări: „Instituțiile și-au demonstrat neputința și lipsa de fermitate!”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.