Palaz insistă pentru plecarea prefectului din funcție: „I-am dus „răposatului” cutii să își împacheteze scutecele”

Este o mare dilemă motivul pentru care actualul prefect al Constanței, Adrian Nicolaescu, se află încă în funcție, în contextul în care în vremuri recente alți prefecți au fost demiși din motive mult mai lejere. Nicolaescu a gestionat execrabil situația pe perioada codurilor portocaliu și roșu de ninsoare, ba chiar a făcut atac de panică și a început să plângă pe o canapea, însă Executivul încă nu dă nici un semn că ar dori o schimbare, chiar dacă actualul prefect este numit în perioada lui Dacian Cioloș.

17353412 1232388003541254 8438443213700423902 n

CITEȘTE ȘI:

Guvern lipsit de reacție? Programul de guvernare lăudat nu poate fi pus în aplicare la Constanța! „Prefectul sabotează actualul Guvern”

CITEȘTE ȘI:

Prefectul s-a îmbătat? Adrian Nicolaescu: „Nu se impune convocarea Comandamentului pentru Situații de Urgență. Am cerut ajutorul armatei”

În zadar așteaptă social-democrații și „popularii” constănțeni o inițiativă de la premierul Sorin Grindeanu. Guvernul a avut, joi, o nouă ședință în care Nicolaescu a „scăpat” încă o dată, spre disperarea politicienilor locali.

CITEȘTE ȘI:

Prefectul s-a trezit cu foaia de demisie în față. Sursă MApN: „Drumurile Naționale ne-au mințit! Din 50 de utilaje anunțate, au doar 3!”

Astfel, vineri, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, s-a dus în biroul prefectului Adrian Nicolaescu și i-a lăsat mai multe cutii goale.

„Azi, i-am dus „răposatului” prefect, Nicolaescu, cutii să-si împacheteze „scutecele”! A.M.R (a mai rămas – n.r.), puțin!”, a spus Palaz.

„El este plecat (prefectul – n.r.), încă nu le-a văzut, dar o să le vadă, că le-am lăsat la el în birou”, a completat Palaz, pentru TOMIS NEWS.

17264210 1232388083541246 3115282330593887365 n

CITEȘTE ȘI:

Cod ROȘU de viscol în desfășurare, prefectul este de negăsit! Consiliul Județean i-a solicitat convocarea Comitetului pentru Situații de Urgență

Vineri, Executivul a adoptat o serie de hotărâri de Guvern privind încetarea exercitării unor funcții publice de prefect sau subprefect, precum şi numiri, cu caracter temporar, în aceste funcții publice în mai multe județe (Dolj, Satu Mare și Brașov), nu însă și pentru Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Comandamentul pentru Situații de Urgență este un DEZASTRU! DRDP MINTE opinia publică, prefectului i s-a cerut demisia, MAI nu colaborează cu MApN!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.