Palaz, în război cu „covizii politici” de la Cogealac: Echipă nouă pentru primăria comunei

PMP Constanța anunță miercuri destructurarea organizației PNL Cogealac, prin racolarea președintelui, dar și prin cooptarea unor consilieri locali de la alte partide. a înființat organizație în comuna Cogealac, noua echipă fiind pregătită să se lupte și să câștige alegerile locale din 27 septembrie.

Candidatul PMP la Primăria Cogealac este Sorin Șapte, ales consilier local în 2016 și dat afară din consiliu de primarul Gheorghe Alexa. Odată cu Șapte, noua echipă a PMP mai este formată din Cristian Foamete (consilier UNPR), Ion Funda (consilier PNȚCD) , Iulian Butcaru și Hagiu Demetrian (președinte PNL Cogealac).

„Îi mulțumesc domnului Palaz pentru încrederea acordată și am convingerea că împreună cu echipa mea vom trimite acasă actuală conducere”, a declarat Sorin Șapte.

„Am încredere în noua echipă și sunt convins că dorința de implicare și experiența lor, vor aduce o schimbare în comuna Cogealac, comună care nu a fost administrată, ci a fost <patronată> după propriile interese ale echipei nocive Gigi-Cati. Îi urez succes lui Sorin Șapte și noilor colegi care au înțeles să se alieze în vederea vindecării administrației de cei doi <covizi politici>!”, a completat și președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

One thought on “Palaz, în război cu „covizii politici” de la Cogealac: Echipă nouă pentru primăria comunei

  • miercuri, 5 august 2020 la 16:47
    Permalink

    Până acum câțiva ani și Palaz și Șapte (alții sunt “”magnați””)se ocupau de oierit, acum sunt la putere. Va urez mult succes!!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *