Spread the love

Săptămâna trecută, senatorul Ion Popa, care coordonează activitatea județeană a ALDE, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că partidul se va lupta pentru revenirea unui liberal-democrat în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean. Excluderea din partid a lui Daniel Learciu a vacantat această poziție și, la scurt timp după mătrășirea fostului vice, președintele PMP Constanța, al doilea vicepreședinte al CJC, a spus că nu va vota propunerea ALDE.

CITEȘTE ȘI:

ALDE Constanța nu se sperie de PMP și sunt convinși că vor recupera funcția de vicepreședinte la Consiliul Județean. Senatorul Popa: „PMP se va desființa. E o funcție negociată politic atunci și la fel va fi și acum”

Practic, prin anunțul lui Palaz, s-au petrecut două lucruri: ALDE a fost exclusă din administrația județului și CJC va funcționa cu un singur vicepreședinte. Odată cu Palaz au anunțat și liberalii că nu vor vota propunerea ALDE. Pe de altă parte, PSD-iștii sunt tăcuți, întrucât sunt în situația ingrată de a-și apăra partenerul de guvernare și, cel mai probabil, ei vor fi singurii care vor vota propunerea ALDE. Probabil, de aceea Ion Popa a fost foarte convins săptămâna trecută că funcția va fi recuperată.

CITEȘTE ȘI:

Palaz se revanșează pe ALDE și îl anunță pe Gerea: „Consiliul Județean Constanța va funcționa cu un singur vicepreședinte!” Liberalii sunt de acord: „Asta este soluția!”

Exact cum s-a făcut atunci se va face și acum! Postul ăsta nu e pe persoană fizică! Această funcție este negociată la nivel județean, la nivel național mai degrabă, între cele două partide aflate în coaliția de guvernare și unul dintre consilierii județeni, pe negociere, a devenit vicepreședinte al CJC”, spunea Popa. Pe de altă parte, senatorul nu s-a arătat speriat nici de faptul că, dacă PMP nu votează, propunerea nu va trece.

Să fie sănătoși! Ce treabă am eu cu PMP? Mai vedem până atunci (până la vot – n.r.) Nu o să mă întâlnesc cu nimeni de la opoziție… (…) Că vorbim de PMP, e un partid pe cale de dispariție, a mai spus Popa.

În replică la aceste afirmații, Palaz îi recomandă senatorului Popa să… își ia voturile de unde vrea el!

„Dacă tot suntem partid pe cale de dispariție, să vedem cum își pune vicepreședinte fără voturile noastre! E simplu! Probabil face demersuri să își pună vicepreședinte fără să votăm noi… îmi mențin poziția: nu vom vota omul ALDE pentru Consiliul Județean! Să își ia voturi de la PSD, de la PNL, de unde vrea el, eu nu voi vota!”, a spus Claudiu Palaz, pentru TOMIS NEWS.

Facebook Comments

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *