Palaz îi răspunde lui Hașotti: „S-a dus plângând la Mazăre și l-a făcut senator! Dacă se bate pe local, ia 2-3%! Un blatist!”

PNL Constanța a organizat, duminică, lansarea candidaților la Primăria Municipiului, primăriile localităților din județ și la consiliile municipal și județean. Casa de Cultură a Sindicatelor a găzduit sute de liberali din județul Constanța, care au venit să își aplaude candidații.

În ciuda angajamentului liberal, potrivit căruia această campanie electorală trebuie să fie „curată”, „civilizată”, „imaculată” și ce alte tâmpenii mai debitează politicienii în acest context, senatorul Puiu Hașotti nu s-a ținut de cuvânt și a trecut la atacuri.

13282676_10156874198305104_945327678_o„Avem alegeri într-un singur tur și asta e, știu că sunt și câteva opțiuni către domnul Chiru și nu am nimic de spus despre domnia sa, a fost colegul nostru, a ales un drum greșit, este treaba domniei sale și către acest domn, Claudiu Palaz. Spuneți-le tuturor că bătălia se dă ori între PSD și PNL, cine votează cu altcineva dă vot direct PSD! (…)A rămas între 2004 – 2005 (Claudiu Palaz – n.r.) și a avut susținerea întotdeauna a două „personalități” politice: Adrian Năstase și Viorel Hrebenciuc! Știți cum îi spunea Hrebenciuc lui Palaz? Claudel! L-a susținut în continuare pe „Claudel” să rămână secretar general al Prefecturii și a venit apoi PDL și a mai făcut o greșeală, l-au mai ținut patru ani prefect, iar acum Claudiu Palaz vorbește despre noi, despre PNL, după ce a fost sprijinit de toate partidele și vorbește de blat!”, a spus senatorul Puiu Hașotti.

Președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a fost șocat de declarațiile liberalului și a precizat că, în realitate, Hașotti este un blatist, beneficiind de-a lungul carierei sale de sprijinul PSD.

„Din punctul meu de vedere, de morții politici numai de bine! O întrebare pentru Hașotti: de ce nu a avut curajul să spună pe scenă că el este cel care a negociat cu PSD alegerile dintr-un singur tur? Este un mare mincinos! La un post de televiziune local, în direct eram eu, a fost sunat și a spus că a negociat cu PSD alegerile dintr-un singur tur! Există bandă în acest sens, deci este un mare mincinos! El a fost cel care a spus-o personal și a argumentat pentru că PSD voia uninominal pe județ! Ca la piață a negociat democrația românilor! Nu a făcut blat cu PSD nici când s-a dus plângând la Mazăre ca să-l sacrifice pe Liviu Brăiloiu, care de fapt câștigase alegerile în 2008? A fost sacrificat de Mazăre (Brăiloiu – n.r.) ca să iasă el (Hașotti – n.r.)! La acea dată, el s-a dus la Mazăre plângând, Mazăre l-a sacrificat pe Brăiloiu, care închisese colegiul și trebuia să plece parlamentar, clar s-a întâmplat asta! Asta a făcut Hașotti. Cine vorbește? Hașotti, când s-a bătut la locale, a luat 2 sau 3%! Despre ce vorbim? Dacă participa la o bătălie electorală locală vedeam care este într-adevăr forța politică și electorală a lui Hașotti. Din punctul meu de vedere, este un blatist!”, a spus Claudiu Palaz, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *