Palaz este sceptic că Learciu folosește mașina CJC în interes de serviciu. „5.000 km/lună, exact ca o companie de transport mărfuri!”

Partidul Mișcarea Populară Constanța, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, a înaintat Consiliului Județean Constanța o adresă prin care a solicitat informații pentru perioada iulie 2016 – martie 2018, privind situația lunară a deplasărilor autoturismului Skoda Superb, autovehicul ce deservește parcul auto al Consiliului Județean, autoturism utilizat atât de vicepreședintele Daniel Learciu, cât și de șoferul acestuia.

Cei doi vicepreședinți ai CJC sunt în conflict de mai mult timp, iar Palaz susține că solicitarea vine ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public cu privire la faptul că deplasările efectuate cu acest autoturism ar însuma un număr de 5000 km/lună, care raportat la o perioadă de un an de zile înseamnă o cifră de 60.000 km/an, aproximativ numărul de kilometri parcurși de un autotren care deservește o companie de transport mărfuri.

Informația este de interes public, deoarece reflectă cheltuirea banului public, valoarea combustibilului fiind suportată din bugetul județului. Am cerut să ni se comunice atât situația lunară a deplasărilor, cât și numele conducătorului auto, data angajării acestuia, precum și persoana din cadrul Consiliului Județean pe care o deservește. A fost o problemă semnalată în spațiul public și, așa cum era și firesc, am cerut informații. Nu putem poza în demnitari și să nu dăm dovadă de corectitudine și transparență”, a spus Palaz.

Daniel Learciu nu a dorit să comenteze pentru TOMIS NEWS solicitarea colegului său din CJC.

CITEȘTE ȘI:

Cafteală în Consiliul Județean. Niculescu: „Să tăiem din combustibil!” Palaz: „Mergeți la vot până nu vă pierdeți funcțiile!”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Palaz este sceptic că Learciu folosește mașina CJC în interes de serviciu. „5.000 km/lună, exact ca o companie de transport mărfuri!”

  • sâmbătă, 17 martie 2018 la 09:30
    Legătură permanentă

    Kilometraj de taxi. Poate e partener Uber in timpul liber, asa isi rotunjeste veniturile

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *