Spread the love

După conflictul din 30 iunie a.c. din ședința Consiliului Județean Constanța, vicepreședintele instituției, Claudiu-Iorga Palaz, ridică „la fileu” povestea transportului în comun pe ruta Constanța – Năvodari. Astfel, marți, Partidul Mișcarea Populară, prin președintele, Claudiu-Iorga Palaz, a depus la Consiliul Județean Constanța, două proiecte de hotărâre, care privesc suplimentarea cu un numar de 20 de masini pentru transportul în comun pentru cele două firme care efectuează transportul Constanța-Năvodari.

CITEȘTE ȘI:

Palaz, abandonat de Țuțuianu în CJC. PSD, front comun cu ALDE și PNL, împotriva traseului de transport persoane Constanța – Lumina, în interesul lui Tucan. „Este un principiu, pentru un primar PSD și unul PNL!”

Am inițiat cele două proiecte de hotărâre, că urmare a solicitărilor venite din partea cetățenilor Constanței, dând curs totodată și doleanțelor celor doi primari, din orașul Năvodari(PSD) și din comuna Lumina(PNL) care doresc de asemenea să rezolve problema transportului de persoane care fac naveta din cele două localități. Menționez că cele două proiecte de hotărâre, inițiate de subsemnatul nu exclud propunerea d-lui consilier județean, Daniel Turcu, de a înființa o nouă linie de transport pe ruta Lumina-Năvodari-Constanța și retur, acesta urmând să-l depună cu anumite completări într-un termen cât mai scurt. Fac precizarea că voi face demersuri pentru convocarea de urgență a unei ședințe de Consiliu Judeten, în vederea aprobarii proiectelor de hotărâre amintite, și pentru detensionarea situației create ca urmare a unui transport de călători necivilizat. Sunt convins că de această data consilieri județeni indiferent de culoarea politică vor înțelege necesitatea rezolvării acestei probleme privind transportul de călători, și vor vota pentru constănțeni. Asigur cetățenii Constanței că voturile consilierilor PMP, vor fi ca întotdeauna doar pentru ei și nici decum pentru interesele economice ale diverselor firme”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz.

Facebook Comments

One thought on “Palaz duce războiul mai departe: două proiecte de hotărâre care privesc suplimentarea cu 20 de mașini de transport în comun pe ruta Constanța – Năvodari”

  1. Ori ca fac linie noua, ori ca suplimenteaza linia deja existenta, este irelevant. Numai sa faca odata ceva. Acest.. pissing contest trebuie terminat odata. Daca nu sunteti in stare sa alegeti, faceti doua biletele cu cele doua idei si trageti la sorti. Numa’ faceti odata ceva sa intram si noi in secolul 20. Nici nu am pretentii de 21. Macar ceva semi-civilizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *