Palaz dezminte existența unor tensiuni în PMP Constanța. Despre mutarea lui Goidea de la ATOP: „Este o rotație colegială”

Consilierii județeni se vor întruni în şedinţă în data de 14 februarie, pe ordinea de zi figurând, printre altele, o modificare la nivelul Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP), care privește schimbarea reprezentantului PMP Constanța, Florin Goidea, din respectiva componență. Astfel, consilierul judeţean PMP Florin Goidea urmează să fie înlocuit la ATOP, locul urmând să fie luat de un coleg al său, Daniel Turcu.

Mutarea este percepută ca o sancționare a lui Goidea din partea președintelui PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, în oglinda unor tensiuni mai vechi din partid și care în prezent escaladează. Claudiu Palaz ne-a precizat că se exclude un astfel de scenariu, mutarea fiind o simplă rotație colegială, pe principiul „să fie toți”. Goidea a făcut parte timp de doi ani în componența ATOP.

„Sunt discuții în interiorul partidului privind rotirea cadrelor. Mi se pare corect: doi ani a fost unul, doi ani va fi altul. El (Goidea – n.r.) și-a dat demisia, deci nu l-a dat nimeni afară… Mi se pare firesc ca fiecare să se rotească. Eu nu am vrut să intru acolo, măcar între ei să fie în interes de partid”, a spus Claudiu Palaz, pentru TOMIS NEWS.

Despre tensiuni în PMP Constanța s-a mai vorbit în luna noiembrie a anului trecut, când, cu prilejul realegerii lui Palaz la șefia organizației județene, funcția de prim-vicepreședinte a fost disputată de Daniel Turcu, perceput ca „omul lui Palaz” și Florin Goidea, perceput ca „omul lui Robert Turcescu”. Goidea a pierdut confruntarea, singura de altfel din cadrul Congresului. Tot atunci, Robert Turcescu calma spiritele, susținând că astfel de ciondăneli scot PMP din zona „partidelor de yesmeni”.

CITEȘTE ȘI:

Palaz reales președinte al PMP Constanța. Explică alianța cu PSD: „Voturile trebuie valorificate, altfel așteptam cu ele într-o sacoșă. Așa sancționăm derapajele administrației locale!”

1 Comment

  1. Domnule deputat, dati-va demisia daca aveti onoare! Nu este deloc corect si nici moral modul in care incercati sa preluati conducerea PMP Constanta! Dumneata ar trebui sa lucrezi in interesul organizatiei, nu invers! Iar sincer sa fiu, nu-mi amintesc sa va fi vazut implicarea pentru Constanta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*