Palaz, despre o dezbatere cu toți candidații: „Singura mea problemă este legată de timpul alocat. În rest, sunt de acord!”

Președintele Comunității Elene „Elpis” Constanța, Anton-Traian Antoniadis, candidat al Uniunii Elene din România pentru funcția de primar al municipiului, a lansat miercuri o invitație pentru ceilalți 16 contracandidați la o… dezbatere publică. Antoniadis subliniază că suntem martorii unei „distanțări politice” cauzată de „pandemia de orgoliu” și cei 17 candidați au obligația să prezinte constănțenilor proiectele propuse de fiecare dintre ei. Detalii, AICI!

În acest sens, președintele PMP Constanța și candidat al formațiunii pentru funcția de primar, Claudiu Palaz, arată că o dezbatere a tuturor celor 17 candidați ar putea ridica probleme de natură tehnică, precum timpul alocat fiecăruia. Totuși, chiar și în aceste condiții ar fi de acord să participe.

Nu e o variantă rea, problema este că cu 17 candidați este destul de greu să spună fiecare ce vrea. Consider că ar trebui făcută o tragere la sorți și vedem fiecare cum iese, cine iese, ca la calificări, ca la meciuri. Să zicem câte cinci pe zi și să spunem de ce îl chemi pe X și nu îl chemi pe Y, ar fi greu să fie toți 17 la un loc. Dacă vorbesc fiecare câte 5 minute… Nu ai timp să spui tot ce ai de spus și la un moment dat discuția s-ar putea să scape de sub control. Dar faptul că Antoniadis a propus o dezbatere mi se pare foarte bună ideea. Aș participa, dar rămâne să vedem cum se realizează dezbaterea. Singura mea problemă este legată de timpul alocat pentru fiecare subiect în parte. Iar subiectele trebuie alese de presă”, a spus Claudiu Palaz, pentru TOMIS NEWS.

Până în prezent, patru candidați au confirmat că își doresc o astfel de dezbatere: Anton Antoniadis, Mircea DobreHoria Constantinescu și Stelian Ion, iar Nicoleta Ploscaru cu o serie de condiții.

Pentru postul de primar al municipiului Constanța candidează următorii:

Decebal Făgădău (PSD), Vergil Chițac (PNL), Stelian Ion (Alianța USR – PLUS), Anton Traian Antoniadis (Uniunea Elenă din România); Claudiu-Iorga Palaz (PMP), Mircea Titus Dobre (PRO România), Horia Constantinescu (PPU-SL), Corina Martin (PER), Tudorel Chesoi (ANT), Andrei Popescu (independent), Nicoleta Ploscaru (independent), Dan Aionesei (Mișcarea Patrioților Români – Dreapta Liberală), Victor Cruceru (ALDE), Constantin Frățilă (LORD), Ayla Reșit (independent), Muncianu Sorin Titus (Partidul Neamul Românesc) și Marian Vasiliev (independent).

COMANDAT DE PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ ORGANIZAȚIA JUDEȚEANĂ CONSTANȚA, COD MANDATAR FINANCIAR 21200020

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.