Spread the love

În timp ce partidele își fac calcule și scenarii pentru cel mai bun start la alegerile europarlamentare, în PMP se discută dacă Traian Băsescu, retras cel puțin la nivel declarativ de la conducerea formațiunii, dar rămas pe post de tătucul cel mare din umbră, își va asuma o candidatură.

Întrucât locomotive prea multe nu sunt la îndemână, PMP fiind format în jurul lui Băsescu, se preconizează tot mai mult deschiderea listei de către acesta. Au confirmat-o, vineri, atât președintele partidului, Eugen Tomac, dar și președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz.

„Se pare că așa va fi. Din discuțiile care sunt, eu zic că în proporție de 98% va deschide lista. Mai potrivit decât președintele Băsescu să meargă la Bruxelles nu cred că e nici un politician! Eu sunt convins că nu doar ca să tragă lista, ci va merge la Bruxelles, pentru că el nu joacă la cacealma. (…) Probabil ideea va fi de Unire cu Moldova, este altă anvergură acolo să susțină. Eu cred că ar fi un plus mare”, a spus Palaz, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *