Palaz, către Stelian Ion, după „lupta” cu OUĂ de la sediul USR-PLUS: „Ați apreciat REACȚIA FERMĂ sau ne faceți pe toți OMLETĂ?”

Președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, îl atacă joi pe ministrul Justiției, constănțeanul de la USR-PLUS, Stelian Ion. Amintim că zilele trecute protestatarii din Constanța au trecut pe la sediul USR de pe bd. Mamaia, unde au fost întâmpinați cu… ouă și cu sticle. Miercuri seară, Stelian Ion a subliniat că statul trebuie să aibă o reacție fermă față de formele violente de manifestare, iar Palaz a… luat foc și i-a solicitat să reacționeze ferm și fie să anunțe cine sunt cei responsabili cu ouăle, fie să își asume că este un susținător al lui Raed Arafat:

Domnule Stelian Ion (susținător al lui Raed Arafat), nu aș fi abordat subiectul de mai jos dacă nu te vedeam azi luând poziție fată de protestatari, dar nu chemând la dialog (că nu ești în stare de așa ceva), ci îndemnând și amenințând cu o REACȚIE FERMĂ. Domnule USR-ist Stelian Ion, la ce te-ai referit, te rog să explici public, când ai zis reacție fermă? Cumva la reacția fermă pe care ați avut-o voi, USR-istii, când ați aruncat cu ouă în demonstranți? Asta înseamnă reactie fermă? În loc de dialog, ne faceți pe toți omletă? Iți cer public să explici dacă în seara cu pricina, când a plouat cu ouă din sediul USR către protestatari, dumneata sau celălalt parlamentar, Remus Negoi, vă aflați în sediu și ați recomandat sau ați apreciat REACȚIA FERMĂ cu aruncatul de ouă în oameni. Dacă prin absurd nu ai participat și alții au fost cei implicați, îți cer public să dispui o anchetă internă și să identifici persoanele implicate în această REACȚIE FERMĂ a USR-istilor constănțeni! În cazul în care nu vei proceda în acest fel și nu vei face public numele “ouarilor USR-iști”, te consider complice la astfel de acțiuni care sunt în totală contradicție față de manifestările democratice ale constănțenilor. Sau ai uitat când participai la astfel de marșuri împotriva guvernanților? Atunci nu mai era nevoie de REACȚII FERME? Să-ți fie rușine, Stelian Ion, actual ministru al Justiției!”, a transmis Claudiu Palaz.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.