Spread the love

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, va deschide lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor şi fostul ministru al afacerilor Externe şi al Justiţiei Cristian Diaconescu va fi primul pe lista pentru Senat în Bucureşti, la scrutinul programat în 6 decembrie. Preşedintele PMP nu a confirmat şi nici nu a infirmat o candidatură a Elenei Băsescu la alegerile generale din acest an, explicând că subiectul nu a fost discutat în partid la şedinţa de duminică.

Anunţul privind validarea listelor de candidaţi pentru alegerile parlamentare programate pentru 6 decembrie a fost făcut, duminică după-amiază, de Eugen Tomac, la finalul şedinţei Colegiului Naţional al PMP.

„PMP este al treilea partid ca număr de aleşi după PSD şi PNL, suntem încrezători în şansele noastre. Suntem singurul partid parlamentar care a cerut în Parlament să fie pus în aplicare rezultatul referendumului din 2009 privind reducerea numărului de parlamentari. Este inadmisibil că niciun partid politic nu a depus în Parlament o iniţiativă prin care să reducă numărul de parlamentari”, a spus Eugen Tomac.

În privința Constanței și, în special, a candidaturii Elenei Băsescu din partea organizației județene, liderul PMP a precizat că nu poate nici să confirme, nici să infirme informaţia. Tomac a explicat că la organizaţia judeţeană Constanţa a fost stabilit primul pe lista pentru Senat – Claudiu Palaz, însă nu s-a decis cine va deschide lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor.

„Nu pot să vă confirm şi nici nu pot să vă infirm. Tot ce pot să vă spun este că Elena Băsescu este membru PMP de la crearea partidului. La şedinţa de astăzi nu am discutat acest subiect. (…) La Constanța a fost validat pentru poziția de senator domnul președinte Palaz. Urmează ca în perioada următoare organizația să decidă cine va deschide la Camera Deputaților”, a răspuns Tomac.

PMP și-a stabilit un scor național de 10% la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

3 thoughts on “Palaz CANDIDEAZĂ LA SENAT! PMP a validat listele pentru parlamentare: Candidatura Elenei Băsescu, la Constanța, în așteptare”

  1. PMP Constanta & Palaz paradoxuri politice !!!
    Scoti la ultimele alegeri, pe persoana fizica ca sa spun asa, sub scorul partidului, nu iti dai demisia(ce inseamna a demisiona, se intreaba dnul Palaz si alti cativa candidati la functia de primar din judet), ai tupeul sa continui ca lider de judet/filiala locala, te vrei VP la CJ(acum na, ai experienta, cum sa lasi pe altul, esti prea plin de tine la propriu si figurat), dar cireasa dupa tort(a se citi coliva PMP Cta/Palaz, cine cunoaste ce crede Bucurestiul despre Palaz, imi va da dreptate) este candidatura la senat.

    Sa fim seriosi . . .

    P.S. – Putinii oameni loiali partidului vor vota altceva. Ati adunat scursurile de la toate partidele pt locale, doar doar prindeti ceva de ros inca 4 ani la CJ. Nu a prea iesit.

  2. Cat de ipocrit trebuie sa fi, ca sa te propui VP la CJ si primul pe lista la parlamentare, cand tu ai scos 3% la CTA, iar PMP pe judet a scos 6%, propulsandu-te la CJ.

    Exact ca mai sus RUSINE DNULE PALAZ . . .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *