Palaz, atac la ALDE și PNL: „Vrabie a fost la PNL, să se asigure că ei nu vor lua poziție dacă va căsăpi fizic consilierul liberal de la Peștera”

În ultimele zile a apărut în presă un scandal care, încet-încet, pare a fi îngropat și dat uitării. Pentru că scandalul îl privește pe nimeni altul decât pe Valentin Vrabie, primarul A.L.D.E. al municipiului Medgidia, susține președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz.

Acesta se declară surprins de atitudinea de a pune „batista pe țambal” de către cei care sunt victime în acest scandal, anume de către PNL și, totodată, îi solicită lui Valentin Vrabie să facă publice rapoartele Curții de Conturi din situația menționată.

„Mai pe scurt, primarul A.L.D.E., Vrabie, a bătut un consilier PNL! Motivul este că i-a fost solicitat de către PNL-ist, raportul Curții de Conturi. Lucru perfect legal, transparența acestui raport al Curții de Conturi. Dar, pentru că Vrabie a fost și pe la PNL-iști la porți, a știut că aceștia nu vor lua poziție împotriva sa, dacă va căsăpi fizic consilierul lor PNL de la Peștera. Așa că ”dă-i și omoară-l” pe om pentru că a îndrăznit să ceară socoteală la cum s-au cheltuit banii publici! Domnilor PNL-iști, apărați-vă oamenii! Așa se procedează într-o echipă. Nu vă cere nimeni să vă ”bateți” cu A.L.D.E. VRABIE, dar luați poziție publică față de atitudinea acestuia, pentru că v-a bătut fizic un consilier local. Dar, trecând peste altercația mai sus menționată, rămâne motivul acesteia: RAPORTUL CURȚII DE CONTURI ȘI  CHELTUIREA BANULUI PUBLIC de către actualul A.L.D.E., VRABIE, primarul de la Medgidia! Deci, ”trădare, trădare dar să știm și noi”, s-ar traduce în cazul A.L.D.E. VRABIE  – ”cheltuiesti, cheltuiești dar să știm și noi”. Așa că, domnule Vrabie de la A.L.D.E., îți solicit public să pui la dispoziția presei RAPOARTELE CURȚII DE CONTURI din perioada 2012-2016 ale ultimului dumneavoastră mandat de la Peștera. Atitudinea dumneavoastră de a lovi un consilier local, fie el și de la PNL, ne face să fim suspicioși în privința acestor RAPOARTE. Nu vrem să credem că ați cheltuit din banii publici în mod nelegal și pentru asta vă este frică să le faceți publice!”, a spus, joi, Claudiu Palaz.

CITEȘTE ȘI:

HALUCINANT! Primarul de la Medgidia, Valentin Vrabie s-a dus în Peștera, ca să BATĂ un consilier local. În timp ce îi căra pumni: „Cine p*la mea ești tu să îmi ceri raportul Curții de Conturi, bă, nenorocitule?”

Amintim că Mircea Moise, consilier PNL din Peștera, susține că a fost bătut sâmbătă seară de Valentin Vrabie. TOMIS NEWS a relatat despre acest incident și, miercuri, am încercat să discutăm cu primarul de la Medgidia, însă acesta nu a răspuns la solicitări.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.