Palaz are vești proaste pentru consumatorii de droguri: Poliția Rutieră primește aparate antidrog! „Nu vor fi doar pentru sezonul estival! Le recomand lui Teodorovici și Tăriceanu să nu fie prezenți când le lansăm!”

Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, anunță, miercuri, faptul că mai multe aparate de testare antidrog vor fi achiziționate pentru Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP), până la sfârșitul acestei luni și vor intra în dotarea Serviciului Poliției Rutiere Constanța.

În momentul de față este vorba de cinci aparate, dar Palaz speră să fie achiziționate șase și să fie astfel consolidat faptul că județul Constanța este singurul din țară cu un număr atât de mare în dotarea Poliției. De asemenea, Palaz nu a ezitat să își taxeze și adversarii politici, precum Eugen Teodorovici sau Călin Popescu Tăriceanu, care au pledat recent pentru legalizarea consumului de droguri.

CITEȘTE ȘI:

„Până la sfârșitul lunii, ele vor intra în dotarea Poliției, noi le vom achiziționa până atunci. Mergem pe strategia noastră, pe ATOP și vom fi, cred, singurul județ din țară care vom avea atâtea aparate în dotarea Poliției. Sunt cinci aparate, sperăm să fie șase dacă vom reuși să negociem cum trebuie cu cei de la care le vom cumpăra. În perioada sezonului estival vor fi funcționale, dar vor rămâne permanent, pentru totdeauna, în dotarea Poliției… non-stop! Au intrat mai repede decât mă așteptam și mă bucur foarte mult, mai ales că la nivel de țară sunt doar șase în dotarea celor de la Antidrog. Noi dotăm Poliția direct, pentru că așa este normal. (…) Sunt markeri pentru foarte multe substanțe, ceea ce este un lucru foarte bun! Le recomand lui Orlando și Tăriceanu să nu fie prezenți când vom da drumul la aparatele antidrog, dat fiind faptul că ei sunt simpatizanți ai ideii de legalizare a substanțelor!”, a spus Palaz, pentru TOMIS NEWS.

Detectoarele din salivă DrugTest 5000 poate determina mai multe tipuri de substanțe, precum amfetamină, metamfetamină, opiacee, cocaină, benzodiazepan, cannabis, metadon sau ketamină.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *