Palaz acuză că este SABOTAT la Pavilionul Expozițional de o firmă „de șifonier”: „O să le pun în cârcă toate cheltuielile, Consiliul Județean nu e CAP!”

Chiar dacă ne bucurăm că a venit vara, nimeni nu își dorește să participe la evenimente aglomerate sau să stea la cozi pe călduri infernale. Există acest risc la Pavilionul Expozițional Constanța, unde societatea comercială responsabilă de asigurarea climatizării a găsit portița prin care să asigure aceste condiții la prețuri exorbitante, amenințând că, în caz contrar, toți cei care merg la Pavilion se vor sufoca de căldură. Este acuzația pe care o aduce vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu Palaz.

Vicele de la CJ arată că o firmă de șifonier preferă să înlocuiască piese de 20.000 €, decât să repare o pompă de căldură de câteva sute.

„Lasă cetățenii Constanței, care vin la serviciul permise sau Înmatriculări, lasă angajații CJC, lasă organizatorii evenimentelor de la pavilion să se sufoce de căldură, doar, doar, voi accepta să înlocuiesc piesele! Un șantaj mizerabil! Un sabotaj al activității mele!”, a spus Palaz.

ctr pavilion

Totodată, vicepreședintele CJ ne-a precizat că va contracara acest șantaj prin constrângeri contractuale:

„Preferă să schimbe un chiller de 20.000 de euro, în loc să mi le repare! Niște sugative din banul public și care încearcă să îmi blocheze toate evenimentele de la Pavilion! Nu știu cine i-a pus, dar e clar că vor să mă saboteze, ăsta e motivul! Dacă voi pierde evenimente din cauză că nu am aer condiționat, toate cheltuiala pe care ar fi trebuit să o încaseze CJ de la evenimentele respective va fi recuperată de la firma asta! Consiliul Județean nu pierde nimic, că nu suntem aici CAP!”, a spus Claudiu Palaz, pentru TOMIS NEWS.

Technicinstal concept SRL este înregistrată încă din 2013 și, conform informațiilor fiscale din 2018, are… un singur angajat, care se ocupă cu lucrări de instalații sanitare, încălzire și aer condiționat. Anul trecut nu a declarat profit, însă a avut pierderi de aproape 42.000 lei și datorii de peste 218.000 lei. Totodată, avea de recuperat peste 75.000 de lei. Firma nu a înregistrat profit nici în 2017, când erau doi angajați și cu datorii de peste 127.000 lei, dar a înregistrat în 2016, respectiv 65.000 lei, dar și datorii de peste 91.000 lei.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *