Palaz a luat foc: „Avem un Comandament județean TOTAL NEFUNCȚIONAL! La IGSU e HAOS! O să vă LINȘEZE LUMEA PE STRADĂ!”

Președintele PMP Constanța și vicepreședinte al Consiliului Județean, Claudiu-Iorga Palaz, urmărește activitatea Comandamentului Județean pentru Situații de Urgență Constanța, coordonat de prefectul George Niculescu și… și-a pus mâinile în cap.

CITEȘTE ȘI:

Palaz acuză faptul că acest comandament este… opac, netransparent, concluzionând cu faptul că lipsa de informație duce la panică. Începând de vineri, Grupul de Comunicare Strategică nu va mai comunica raportarea pe județe a cazurilor pozitive de coronavirus, ceea ce poate spori gradul de panică din societate și care se adaugă la comportamentul unui Comandament deja dezamăgitor. În acest sens, Palaz îi îndeamnă pe membrii CJSU să se… trezească.

„Nu ne învățăm minte! Orgoliile politice la Constanța sunt mai presus decât sănătatea oamenilor! AVEM UN COMANDAMENT JUDEȚEAN TOTAL NEFUNCȚIONAL! OPAC! NETRANSPARENT! AZI NU PUTEM SA VEDEM NICĂIERI CE DECIZII AU VOTAT PE PLAN JUDEȚEAN MEMBRII ACESTUIA! Pentru că ele nu EXISTĂ! Ba mai mult nici nu știu ce să facă! În afară de structurile de forță ale statului (Poliție, Jandarmerie). Unde sunt oameni cu experiență, restul sunt PRAF! LA IGSU E HAOS! Toți se uită către ei dar nu ei CONDUC COMANDAMENTUL conform legii! Ei doar fac parte din acesta și vin cu PROPUNERI! ȘI NU AU EXPERIENȚĂ! ÎN SATE CEI VENIȚI DIN ZONELE DE RISC UMBLĂ BRAMBURA și se ascund de autoritățile care nu au UN REGULAMENT APROBAT CLAR DE ACȚIUNE ÎN ACEST COMANDAMENT INUTIL JUDEȚEAN DIN CONSTANTA! ÎN AFARĂ DE INSTITUȚIILE MEDICALE CARE ȘTIU CE AU DE FĂCUT restul SUNT PRAF! Nu înțeleg de ce presa TACE ȘI SE MULȚUMEȘTE CU “PRAF ÎN OCHI”? LIPSA DE INFORMAȚIE DUCE LA PANICĂ! TREZIȚI-VĂ! P.s. ȘI INACȚIUNEA ÎN DEFAVOAREA CETĂȚEANULUI ÎN ASTFEL DE SITUAȚII TOT PENALĂ ESTE DOMNILOR ȘEFI! Lăsați dracului orgoliile politice și nu mai țineți de scaune! O SĂ VĂ LINȘEZE LUMEA PE STRADĂ DUPĂ CE VOR TRECE TOATE! Asta dacă veți scăpa de dosarele PENALE!”, a transmis Palaz.

CITEȘTE ȘI:

Similare:

Stelian Ion, ieșit din izolare: „DSP nu mai face față! Hârțogăreala ne omoară, la propriu! Doar dosar cu șină nu mi-au cerut…”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *