Palaz a început RĂZBOIUL cu Lupu (CJC): „Oare apără INFRACTORII?”

Președintele PMP Constanța, consilierul județean Claudiu-Iorga Palaz, a ieșit din silenzio stampa și a revenit la stilul obișnuit: a pus săbiile pe masă! De data aceasta, Palaz lovește la nivel înalt: președintele Consiliului Județean Constanța, liberalul Mihai Lupu. Nu știm factorul declanșator al războiului – probabil legat de faptul că Lupu planifica să își instaleze o doamnă mai mult decât apropiată, secretarul județului, Nesrin Geafar, într-un apartament din Summerland, stațiunea Mamaia – ce știm însă e că nu mai e loc de întors.

Palaz amintește că Lupu a fost cercetat la Iași, de unde provine liberalul, într-o serie de dosare alături de un baron corupt și celebru al PSD – Ionel Arsene, zis Ciorăpel, întrucât a fost filmat la un moment dat la prostituate. Amintim că TOMIS NEWS are o lungă dispută cu Arsene. În acest context, Palaz subliniază că Lupu este un combinator cu PSD:

„Voi înțelegeți combinațiile dintre PNL ȘI PSD?! Cum se apără ăștia unii pe alții?! Domnu’ Lupul un om deosebit! Apără infractorii oare?!”

1 6

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *