Spread the love

Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Constanța, senatorul Vergil Chițac, a relatat zilele trecute că este hărțuit de așa-ziși jurnaliști, o astfel de persoană s-a cocoțat pe gardul casei sale și a filmat în proprietate.

„Un act de agresiune la adresa mea și a familiei! Fiica mea era în casă și a văzut totul. Îmi pare rău doar că nu am avut prezența de spirit să scot telefonul și să îl fotografiez. Probabil e vorba de un fals jurnalist, care nu a vrut să îmi răspundă când l-am întrebat din partea cărei publicații este. Am tot respectul pentru breasla presei și stau la dispoziție oricând pentru declarații oricui dorește. De-a lungul carierei mele am demonstrat asta cu fiecare ocazie. De aceea, mă îndoiesc că e vorba de un reprezentant mass-media. De fapt, îmi doresc să nu fie. Ar fi mult prea grav, altfel. Casa, familia și viața privată nu sunt treaba nimănui, să fie clar! Voi face plângere penală oricui îndrăznește să se poarte ca în junglă și oricui îl plătește să facă asta”, a spus Vergil Chițac.

În acest sens, președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, contracandidat al lui Chițac, i-a solicitat liberalului să spună dacă a depus plângeri penale în urma hărțuirii. Totodată, Palaz îi cere lui Chițac să dezvăluie numele consilierilor locali liberali care au blat cu PSD, dar și scheleții din dulapul lui Ludovic Orban, despre care senatorul a vorbit la scurt timp după ce plecarea din 2017 din PNL:

„PMP Constanta va solicita public clarificarea urmatoarele aspecte referitor la afirmatiile aparute in mediul online ale domnului Vergil Chitac.

1. Comunicarea publica a numelor ziaristilor despre care ati facut afirmatie ca va hartuiesc, ca va filmeaza, va agreseaza verbal si ca stau cocotati pe gardul casei dumneavoastra, actiune nelegala tinand seama ca va incalca proprietatea. Va rog sa faceti publica dovada faptului ca ati depus plangere penala pentru agresiune si pentru ca v-a fost incalcata propietatea. Lipsa unei plangeri penale si a unei masuri ferme pentru astfel de fapte nu fac altceva din partea dumneavoastra decat sa ne arate ca sunteti un om slab, iar daca nu sunteti in stare sa va protejati familia prin masuri ferme, cu atat mai mult nu veti fi in stare sa protejati cetatenii orasului de abordari nelegale impotriva acestora.

2. Totodata va rugam sa prezentati public si sa demascati numele consilierilor PNL si avantajele economice ale acestora pentru faptul ca si-au exprimat votul intr-un anumit fel in colaborare cu PSD. Aceasta afirmatie ati facut-o la un post national de televiziune in fata europarlamentarului Rares Bogdan, care era moderatorul emisiunii, incercand voalat si prin apropouri sa sugerati anumite lucruri negative la adresa PNL Constanta. Va somez, domnule Chitac, sa precizati clar la ce anume v-ati referit cand ati facut astfel de afirmatii si sa demascati persoanele care sunt implicate in astfel de actiunii care, din punct de vedere legal, se indreapta spre elemente constitutive ale infractiunii de coruptie.

3. Legat de afirmatia facuta de dumneavoastra precum ca Premierul Romaniei, Ludovic Orban, ar fi posesorul unor ”scheleti in dulap”, in aceeasi cheie de interpretare prezentata mai sus va somez public sa demascati acei ”scheleti” la care faceti referire in prezenta europarlamentarului Rares Bogdan.

Intarzierea lamuririlor in mod public a celor prezentate de dumneavoastra in emisiunea domnului Rares Bogdan nu fac altceva decat sa ne duca cu gandul ca de fapt nu ati vrut decat sa va folositi de un mic santaj fata de PNL pentru a putea fi impus drept candidat al acestui partid. Corect fata de constanteni este sa dati dovada ca faceti onoare uniformei pe care o purtati si sa spuneti cu subiect si predicat adevarul despre afirmatiile prezentate in emisiunea lui Rares Bogdan, altfel nu sunteti decat un politician care joaca doar la cacealma”.

Pentru postul de primar al municipiului Constanța candidează următorii:

Decebal Făgădău (PSD), Vergil Chițac (PNL), Stelian Ion (Alianța USR – PLUS), Anton Traian Antoniadis (Uniunea Elenă din România); Claudiu-Iorga Palaz (PMP), Mircea Titus Dobre (PRO România), Horia Constantinescu (PPU-SL), Corina Martin (PER), Tudorel Chesoi (ANT), Andrei Popescu (independent), Nicoleta Ploscaru (independent), Dan Aionesei (Mișcarea Patrioților Români – Dreapta Liberală), Victor Cruceru (ALDE), Constantin Frățilă (LORD), Ayla Reșit (independent), Muncianu Sorin Titus (Partidul Neamul Românesc) și Marian Vasiliev (independent).

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *