Palaz a bătut palma cu UDT: „Spunem NU stilului dictatorial al lui Gelil Eserghep”

„Ca prefect am susținut, și voi susține și ca vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța din partea Partidului Mișcarea Populară, comunitățile dobrogene. Mă alătur, împreună cu Organizația PMP Constanța, platformei Uniunii Democrate a Tătarilor (U.D.T.) din Dobrogea”, a anunțat, joi, președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz.

Potrivit liderului „popular”, UDT este „o dovadă a fapului că schimbarea politicienilor se face în toate organizațiile”:

„U.D.T. este noul suflu al tătarilor dobrogeni și nu numai. Este dovadă a curajului de a spune ”NU!” stilului dictatorial a lui Gelil Eserghep, care ”a pus mana” pe U.D.T.T.M.R., transformând-o într-o afacere personală, având în acest fel atitudinea unui DESPOT. Faptul că a ”ocupat”in mod vremelnic funcția de președinte și încălcând statutul U.D.T.T.M.R., a dus azi la imposibilitatea  de a-și reprezenta statutar comunitatea în parlament. Domnul Naim Belgin, președinte U.D.T., este noul suflu al comunității tătare. Este dovada schimbării în bine a acestei comunități. Este „curat politic” și cu bune intenții pentru comunitatea pe care o reprezintă. Sunt alături de formațiunea dânsului și îl voi susține în schimbarea în bine a reprezentației democratice a comunității tătare. Mișcarea Populară, așa cum am susținut eu în calitate de prefect etnia turco-tătară, va susține principiile platformei Uniunii Democrate a Tătarilor și, implicit, conducerea acesteia, pe domnul președinte Naim Belgin și pe domnul secretar general Memur Derviș”, a mai precizat Claudiu Palaz.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *