Spread the love

Veste teribilă pentru politica tomitană. Fostul primar de la Eforie timp de trei mandate, Ovidiu Brăiloiu, a decedat în noaptea de marți spre miercuri. Brăiloiu a murit în hotelul Ambasador din Capitală, din primele informații se pare că ar fi făcut infarct în timp ce dormea.

Ovidiu Brăiloiu avea 49 de ani, doi copii și era căsătorit și, după pierderea alegerilor locale din 2016, lucra la Primăria Sectorului 5 din Capitală, în subordinea primarului Daniel Florea.

„Nu te vom uita niciodată, Ovidiu!”

„Cu nespusă tristețe și nealinată durere, Partidul Social Democrat Constanța deplânge trecerea la cele veșnice a celui care a fost prietenul, colegul și omul politic Ion Ovidiu Brăiloiu. Vestea a căzut ca un trăznet pentru fiecare dintre noi, cei care l-am cunoscut și i-am admirat valoarea umană și profesională. Cu gândul și sufletul, suntem alături de familia îndoliată în faţa acestei grele pierderi și transmitem sincere condoleanţe. Ion Ovidiu Brăiloiu a fost primarul orașului Eforie între 2004 și 2016 din partea Partidului Social Democrat. Dumnezeu să îl odihnească în pace de-a dreapta Sa!”, transmit social-democrații constănțeni

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *