OSS FIGHTERS și Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități au semnat un protocol de colaborare

OSS FIGHTERS și Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități sucursala Constanţa au semnat, vineri, un protocol de colaborare care are ca principal scop sprijinirea reciprocă a membrilor celor două părți, cât și participarea la evenimente organizate de părțile semnatare.

Totodată, organizatorii Galei OSS FIGHTERS au declarat ca o parte din sumele încasate, în urma galelor sportive, vor fi direcționate pentru renovarea de la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani.

„Suntem bucuroși să putem sprijini acești oameni, acești patrioți romani care au făcut ceva pentru România. Îi îndemnăm pe cei ce pot, să îi sprijine pe eroii noștrii. Îi asigur pe cei ce au cumpărat și vor cumpăra bilete la gala OSS FIGHTERS 04, care se va desfasura în data de 22. 08.2019, ora 19, în Mamaia, că o părticică din banii încasați pe fiecare bilet, va ajunge la veteranii din Armata Română, va ajunge la AMVVD”, a declarat Marius Gheorghe, președintele Galei OSS FIGHTERS.

Protocolul a fost semnat de către Marius Gheorghe – președintele Galei OSS FIGHTERS și Cristi Crăciun președintele sucursalei Constanta a AMVVD, însoțit de vicepreședinții AMVVD Constanta: Decebal Vrânceanu, Nelu Constantin, Dănuț Cucoveanu și Lucian Adamescu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *