ORDONANȚE MILITARE: Peste 1.300 de AMENZI date la Constanța de forțele de ordine

De la intrarea în vigoare a celor trei Ordonanțe Militare, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul I.P.J. Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, 1.371 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 835.747 lei. Dintre acestea, 380 au fost aplicate doar în ultimele 24 de ore, în valoare de 181.962 lei, din care 293, pentru nerespectarea măsurilor impuse prin Ordonanța Militară nr. 3.

Potrivit unui anunț de luni al Instituției Prefectului, în ultimele 24 de ore 3.334 de persoane aflate în izolare la domiciliu au fost verificate de forțele de ordine. Pentru această acțiune, au fost angrenați 606 polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța, polițiști locali constănțeni și forțe din cadrul M.Ap.N. De asemenea, pentru verificarea măsurilor impuse prin Ordonanțele Militare în vigoare, 1.273 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.M.J. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța, Garda de Coastă, M.Ap.N.) au fost agrenate în județul Constanța, în ultimele 24 de ore.

Totodată, în ultimele 24 de ore, polițiștii constănțeni au controlat 92 de societăți comerciale și PFA.

În ceea ce privește situația actualizată privind COVID-19, la nivelul județului Constanța, bilanțul este următorul: 870 de persoane carantinate, respectiv 6.587 de persoane aflate în izolare la domiciliu.

„Facem apel către toți locuitorii județului Constanța să respecte TOATE prevederile Ordonanțelor Militare emise. Evitați ieșirile nejustificate din casă, rezumați-vă doar la deplasările în interes de serviciu sau de maximă necesitate! Nu uitați să păstrați distanța față de celelalte persoane și să respectați toate recomandările de igienă reiterate de către specialiști!”, au transmis reprezentanții Prefecturii Constanța.

CITEȘTE ȘI:

PRESA din CONSTANȚA: SCRISOARE DESCHISĂ către premierul Ludovic Orban și Grupul de Comunicare Strategică

Nave militare au ieșit din portul Constanța, pentru exerciții de întărire a capacității de reacție

Spitalul CFR Constanța, intrat în COORDONAREA MApN! Arafat: „Va fi similar cu cel de la Otopeni, cu spații de terapie intensivă”

ORDONANȚĂ MILITARĂ Primăriile, obligate să monteze dispozitive cu soluții dezinfectante la… TOATE scările de bloc

ORDONANȚA MILITARĂ NR. 4! Vela (MAI): „Cei care încalcă regulile de izolare sau carantinare vor suporta TOATE CHELTUIELILE!”

Ordonanțele Militare, aplicate de forțele de ordine: Aproape 1.000 DE AMENZI date în Constanța! „Nerespectarea izolării la domiciliu poate aduce ÎNCHISOAREA de la 6 luni la 2 ani”

Spitalul militar mobil din Constanța, montat de Forțele Navale

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *