ORDONANȚĂ MILITARĂ Primăriile, obligate să monteze dispozitive cu soluții dezinfectante la… TOATE scările de bloc

Duminică seară, la sediul Ministerului Afacerilor Interne a avut loc o ședință la care au participat premierul Ludovic Orban, ministrul Marcel Vela, dar și Nelu Tătaru și secretarul de stat din cadrul MAI, Raed Arafat. Aceștia au discutat despre o nouă ordonanță militară și noi măsuri de restricție. După această ședință, ministrul Vela a prezentat public faptul că a înaintat Ordonanța Militară nr. 4 către premier și președintele Klaus Iohannis.

La conferința organizată duminică seară la sediul MAI, după ședință, ministrul Marcel Vela a anunțat faptul că primăriile au… responsabilități suplimentare. În cadrul discursului, ministrul a avut o greșeală în exprimare, folosind termenul dezinsecție în loc de dezinfecție.

„UAT-urile, începând cu 31 martie, vor monta dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor și vor efectua activități de dezinsecție (sic!) în lifturi și în casa scării. Ministerele cu rețea sanitară proprie și UAT-urile care au în coordonare spitale vor asigura la cerere spații hoteliere pentru repaos pentru personalul din sistemul public sanitar”, a precizat Marcel Vela.

CITEȘTE ȘI:

PRESA din CONSTANȚA: SCRISOARE DESCHISĂ către premierul Ludovic Orban și Grupul de Comunicare Strategică

ORDONANȚĂ MILITARĂ: Prețurile la energie, apă și carburanți, PLAFONATE!

Containere dotate cu toate utilitățile, amplasate la Spitalul de Boli Infecțioase, pentru cadrele medicale

ORDONANȚA MILITARĂ NR. 4! Vela (MAI): „Cei care încalcă regulile de izolare sau carantinare vor suporta TOATE CHELTUIELILE!”

Stelian Ion, solicitare la ministrul Vela: „Să fie puse la dispoziție LOCURI DE CAZARE pentru medicii de la Constanța”

Ordonanțele Militare, aplicate de forțele de ordine: Aproape 1.000 DE AMENZI date în Constanța! „Nerespectarea izolării la domiciliu poate aduce ÎNCHISOAREA de la 6 luni la 2 ani”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *