ORDONANȚĂ MILITARĂ: Prețurile la energie, apă și carburanți, PLAFONATE!

Duminică seară, la sediul Ministerului Afacerilor Interne a avut loc o ședință la care au participat premierul Ludovic Orban, ministrul Marcel Vela, dar și Nelu Tătaru și secretarul de stat din cadrul MAI, Raed Arafat. Aceștia au discutat despre o nouă ordonanță militară și noi măsuri de restricție. După această ședință, ministrul Vela a prezentat public faptul că a înaintat Ordonanța Militară nr. 4 către premier și președintele Klaus Iohannis.

La conferința organizată duminică seară la sediul MAI, după ședință, ministrul Marcel Vela a anunțat faptul că, odată cu publicarea Ordonanței Militare în Monitorul Oficial, sunt plafonate prețurile la mai multe servicii de utilitate.

„Prețurile la energie electrică și termică, gaze naturale, alimentare cu apă, salubritate și carburanți nu mai pot fi majorate peste nivelul de la data publicării Ordonanței în Monitorul Oficial. Pot să scadă, dar niciodată nu vor crește pe perioada stării de urgență”, a spus Vela.

Potrivit ministrului, Ordonanța Militară nr. 4 prevede și măsuri dure care vor clarifica sistemul energetic național.

„Am instituit, pentru o perioadă stabilită de angajator, măsuri de izolare preventivă pentru personalul care ocupă funcții esențiale în producerea, distribuția de gaze naturale și petrol”, a mai spus Vela.

CITEȘTE ȘI:

Guvernul pregătește o lovitură ÎMPOTRIVA SPECULANȚILOR și a marilor rețele comerciale

ORDONANȚA MILITARĂ NR. 4! Vela (MAI): „Cei care încalcă regulile de izolare sau carantinare vor suporta TOATE CHELTUIELILE!”

Ordonanțele Militare, aplicate de forțele de ordine: Aproape 1.000 DE AMENZI date în Constanța! „Nerespectarea izolării la domiciliu poate aduce ÎNCHISOAREA de la 6 luni la 2 ani”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *