Ordonanță Militară pentru porturile maritime românești. Vela (MAI): „Echipamentul stabilit de DSP Constanța, OBLIGATORIU!”

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a organizat, marți seară, o conferință de presă, alături de secretarii de stat Raed Arafat și Bogdan Despescu, în cadrul căreia a anunțat emiterea Ordonanței Militare nr. 3/2020. Măsurile restrictive au fost astfel sporite, iar una dintre ele se referă la transporturile maritime.

„Se interzice accesul piloților la bordul navelor sosite din zonele de risc roșii și galbene în porturile maritime române, dacă nu poartă echipament de protecție stabilit de DSP Constanța sau dacă aceste nave nu au efectuat perioada de carantinare de 14 zile de la ultimul port de escală. Se interzice accesul navelor maritime și fluvio-maritime și în porturile situate pe Dunărea maritimă până la efectuarea perioadei de carantinare de 14 zile”, a transmis Marcel Vela.

Zborurile din și spre Franța și Germania, SUSPENDATE!

Totodată, potrivit ministrului Vela, vor intra automat în izolare sau carantină toate persoanele care intră în România. De asemenea, toate zborurile comerciale din și spre Franța și Germania se suspendă, pentru o perioadă de 14 zile.

„Măsura nu se aplică zborurilor efectuate cu aeronave de stat, de transport marfă și corespondență, umanitare sau care asigură servicii medicale de urgență, precum și celor tehnice necomerciale. Măsura se aplică din 23 martie 2020, ora 23:00, ora României”, a spus Vela.

Pe același subiect:

Persoanele de peste 65 de ani, păsuite de MAI. Vela anunță izolare obligatorie cu… o mulțime de excepții

Încă TREI DECESE. Bilanț, la nivel național: 11 pacienți infectați cu coronavirus, au murit

Cursă CONTRACRONOMETRU pentru echipamente medicale! Orban: „Am avut contracte care NU au fost onorate”

Îngrijorător: 762 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, la nivel național

APMC: Intră în carantină TOATE NAVELE care vin în Portul Constanța din zonele de risc

Autoritatea Navală Română: Valabilitatea documentelor navigatorilor români, PRELUNGITĂ

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.