Ordinea publică la evenimentele din județ, asigurată de jandarmii constănțeni

În  acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor acţiona pentru asigurarea ordinii publice la o serie de evenimente sportive organizate în zona de responsabilitate.

Pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și prevenirea faptelor de natură contravenţională şi penală,  jandarmii se vor afla în zonele arenelor sportive unde se vor desfășura meciurile programate pentru acest weekend.

         Evenimentele anunţate până în acest moment la care oamenii legii vor fi prezenţi sunt următoarele:

  • meciul de handbal  feminin C.S.U. Neptun Constanța – C.S.U. Știința București, partida de baschet feminin C.S. Phoenix Știința Constanța – B.C. Sirius Târgu Mureș, meciul de fotbal F.C.Farul Constanța – C.S. Concordia Chiajna, sâmbătă 22 februarie;
  • partida de handbal masculin A.H.C. Dobrogea Sud Constanța – C.S.A. Steaua București, meciurile de futsal în cadrul Trofeului Telegraf și Trofeului Liga Old Boys, duminică 23 februarie.

 „Recomandăm participanţilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă ce ar conduce la tulburarea ordinii publice, atât pe durata meciurilor cât şi după terminarea acestora, mulţumind totodată pentru modul civilizat în care şi-au încurajat echipele favorite până în prezent”, au precizat reprezentanții IJJ.

În aceste misiuni  jandarmii vor coopera cu efective din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și din cadrul Poliției Locale.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.