Ordinea publică la evenimentele din județ, asigurată de jandarmii constănțeni

În perioada următoare,  jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine publică cu ocazia evenimentelor sportive organizate în județul Constanța.

Pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și prevenirea faptelor de natură contravenţională şi penală,  jandarmii se vor afla în zonele în care se vor desfășura meciurile programate pentru acest sfârșit de săptămână. Astfel, pe timpul misiunilor jandarmii vor purta discuţii cu cetățenii, le vor prezenta atribuțiile Jandarmeriei şi îi vor informa cu privire la respectarea normelor legale.

Potrivit IJJ Constanța, suporterii echipelor, precum şi ceilalţi spectatori au obligaţia legală de a respecta regulile de convieţuire socială şi măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul arenelor sportive.

„Recomandăm participanţilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă ce ar conduce la tulburarea ordinii publice, atât pe durata meciurilor cât şi după terminarea acestora, mulţumind totodată pentru modul civilizat în care şi-au încurajat echipele favorite până în prezent”, au precizat reprezentanții IJJ Constanța.

În aceste misiuni  jandarmii vor coopera cu efective din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și din cadrul Poliției Locale.

Evenimentele anunţate până în acest moment la care oamenii legii vor fi prezenţi sunt următoarele:

  • meciul de handbal  feminin C.S.U. Neptun Constanța – C.S.M. București, sâmbătă 29 februarie;
  • partida de handbal masculin A.H.C. Dobrogea Sud Constanța – C.S.M. București și meciurile de futsal în cadrul Trofeului Liga Old Boys și Trofeului Telegraf, duminică 01 martie;
  • partida de handbal masculin A.H.C. Dobrogea Sud Constanța – C.S. H.C. Buzău 2012,luni 02 martie.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.