Orban: „PNL a început să SCADĂ în sondaje după intrarea lui Cîțu în cursa pentru șefia partidului. NU îl ajută cu nimic faptul că mă atacă…”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, candidat pentru încă un mandat la şefia formaţiunii politice, afirmă că PNL a intrat pe „un trend descendentîn sondajele de opinie după ce Florin Cîţu şi-a anunţat candidatura la preşedinţia PNL.

Ce este interesant este că, până la momentul intrării în competiţie a domnului prim ministru Cîţu, Partidul Naţional Liberal a înregistrat o încredere şi o intenţie de vot stabilă – în jur de 26-27% – şi, într-adevăr, există un trend descendent – nu la scorul de 16-18, probabil suntem în jur de 20-22 – e adevărat, dar am intrat pe trend descendent. Sunt convins că toţi colegii mei, inclusiv cei care-l susţin pe Florin Cîţu, percep acest pericol. Mie mi se rupe inima că o muncă uriaşă pe care am dus-o începând cu 2017 împreună cu toţi colegii noştri să ridicăm Partidul Naţional Liberal, să creştem încredea cetăţenilor în Partidul Naţional Liberal, ne confruntăm cu un astfel de fenomen pe care eu îl consider temporar şi an convingerea că vom depăşi această perioadă. La urma urmei, oamenii aşteaptă din partea noastră să ne concentrăm pe buna guvernare”, a spus Orban, la finalul Colegiului director al PNL Bihor, unde a participat pentru a-şi prezenta moţiunea „PNL – Forţa Dreptei”.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminică, la Bihor, că ar trebui să înceteze atacurile interne generate de cursa pentru șefia partidului.

Din păcate, unii dintre colegii mei, care au muncit alături de mine pentru a obţine rezultatele în perioada 2017-2020, consideră că pot să-i facă bine lui Florin Cîţu dacă dau toată ziua în mine. Aici trebuie să demonstrezi că eşti mai bun, în 25 septembrie este o competiţie pentru funcţia de preşedinte al partidului, la congres se alege preşedintele partidului, restul echipei se alege la un Consiliu Naţional care va fi convocat ulterior. Nu-l ajută cu nimic pe Florin Cîţu faptul că unii din tabăra lui şi chiar şi Florin Cîţu uneori mă critică şi mă atacă de foarte multe ori pe nedrept. Aici trebuie să demonstrezi că eşti mai bun, că ai experienţă mai mare, că eşti mai bine pregătit, că eşti mai corect, că eşti mai muncitor, că ai viziune, că ai obiective, (…) că ai capacitatea de a conduce, de a asigura un management foarte serios pentru partid ca să poţi să îţi atingi obiectivele”, a afirmat Orban.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *