Orban NU vrea amânarea alegerilor parlamentare: „Orice zi cu majoritatea toxică a PSD provoacă României GRAVE deservicii”

Liberalii sunt în grafic în privința alegerilor parlamentare și nici nu vor să audă de amânarea scrutinului din 6 decembrie. Luni, președintele PNL, Ludovic Orban, a avut declarații de presă și a precizat că marți vor fi depuse listele de susținători, 600.000 de semnături strânse, iar pe 21 octombrie vor fi depuse listele de candidați. Orban a subliniat că alegeri s-au ținut în toate țările și România nu are motive să le amâne.

Mâine la 12:00 vom depune listele susținătorilor listei de candidați ai PNL pentru Parlament, până la ora actuală avem 600.000 de semnături din partea cetățenilor. Evenimentul de depunere am decis să-l facem la nivel național și toate listele le vom depune mâine la 12:00. În data de 21, în toate circumscripțiile electorale, vom depune listele de candidați ale PNL, astfel încât să îndeplinim procedura prevăzută de lege. (…) Alegerile s-au ținut în toate țările. Democrația înseamnă alegeri. Cetățeanul trebuie să-și aleagă reprezentanții: autoritățile locale, forul reprezentativ suprem – Parlamentul. Orice zi în care actualul Parlament dominat de o majoritate toxică PSD rămâne în funcțiune este o zi care provoacă României grave deservicii. O asemenea bătaie de joc la adresa României din partea unor parlamentari cum sunt ai PSD nu am văzut niciodată în ultimii 30 de ani”, a spus Ludovic Orban.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.