Orban: „Mi-ar lua 24 de ore să vă spun de ce aș fi un PREȘEDINTE MAI BUN decât Cîțu ”

Mi-ar lua 24 de ore să vă povestesc”, spune Ludovic Orban, întrebat de ce consideră că ar fi un președinte PNL mai bun decât Florin Cîțu. El spune că Florin Cîțu și spune că e în faza în care „trebuie să se convingă pe sine să-i poată convinge și pe alții” că poate fi liderul formațiunii. El afirmă că principalul său avantaj este cunoașterea partidului, a parlamentarilor liberali și a echipelor de conducere de la nivel local și județean.

Simt partidul, simt pulsul și am capacitatea de a lua toate informațiile necesare pentru a propune deciziile cele mai bune. (…) De asemenea, aici e vorba de niște calități umane. Pe mine faptul că am ajuns în funcții publice nu m-a făcut să-mi pierd mințile. (…) Pentru mine, PNL în ansamblu său este o echipă. (…) Suntem într-o coaliție dificilă și este nevoie de foarte multă experiență în materie de negocieri. (…) Nu în ultimul rând, este vorba și de capacitea de a pune în practică un program”, adaugă Orban.

Totodată, Ludovic Orban spune Florin Cîțu e în „faza în care trebuie să se convingă pe sine să-i poată convinge și pe alții” că poate fi liderul PNL.

„… Trebuie să-ți repeți de 20 de ori. Ca să convingi pe alții, trebuie să fii tu convins. Probabil el e în faza în care trebuie să se convingă pe sine să-i poată convinge și pe alții”, adaugă Orban.

De asemenea, Ludovic Orban precizează că nu a încercat să îl determine pe Florin Cîțu să renunțe la candidatura la șefia formațiunii.

Pentru mine a fost o surpriză că și-a anunțat candiatura. Chiar a fost o surpriză”, conchide Orban.

Congresul PNL la care se va alege președintele PNL va avea loc în 25 septembrie. S-au înscris Ludovic Orban, actualul președinte al PNL și președinte al Camerei Deputaților, și Florin Cîțu, premier.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *