Orban, la Constanța: „După 30 de ani, PNL primește șansa din partea constănțenilor să arate că este capabil să dezvolte. Garantez patru ani de respect pentru cetățeni”

Președintele PNL Ludovic Orban vizitează joi județul Constanța, cu prilejul constituirii consiliilor local municipal și județean și depunerea jurământului de către Vergil Chițac – pentru primar și Mihai Lupu – președinte al Consiliului Județean. După cele două ceremonii, Orban a subliniat că PNL primește șansa, pentru prima dată de la Revoluție încoace, să arate ce poate pentru județul și municipiul Constanța. De asemenea, președintele PNL a mai precizat că urmează patru ani de respect pentru cetățeni.

„După 30 de ani, PNL primește șansa din partea constănțenilor să arate că este capabil să dezvolte municipiul și județul Constanța. Le mulțumesc constănțenilor care au avut încredere în Vergil Chițac, în Mihai Lupu și în echipa PNL. Garantez că vor veni patru ani de respect față de cetățeni, de investiții, de dezvoltare, de creare de locuri de muncă, de oportunități pentru fiecare constănțean, de creștere a calității serviciilor publice, de creștere a calității vieții. Avem o echipă serioasă, care are proiecte, are capacitatea de a schimba în bine destinul Constanței. Este vremea proiectelor serioase de dezvoltare, iar eu ca premier și președinte al PNL ofer garanția sprijinului guvernamental”, a spus Ludovic Orban.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.