Orban își… REVINE! „Încheiem ziua cu 214 delegați liberali în plus” ÎNFRÂNGERE pentru Cîțu și la PNL Diaspora

Deputatul liberal Ionel Dancă, fost şef al Cancelariei premierului Ludovic Orban, transmite, printr-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, că echipa lui Ludovic Orban „încheie ziua cu 214 delegați liberali în plus, din Argeș și Dâmbovița”. Totodată, Dancă a amintit că „la București am câștigat 400 de voturi de încredere pentru echipa Violeta&Orban care a eliberat Capitala de PSD, în condițiile în care organizația municipală PNL București trimite mai puțini de 10 delegați de drept la Congresul din 25 septembrie”.

„Victorii importante astăzi pentru susținătorii Partidului National, condus de Ludovic Orban, la Argeș și la Dâmbovița! Adrian Miuțescu a câștigat alegerile pentru șefia PNL Argeș, împotriva lui Radu Perianu, consilier personal al lui Florin Cîțu, susținut de Alina Gorghiu, cu 261 de voturi pentru Miuțescu si 89 de voturi pentru Perianu. Și la Dâmbovița, colegul Virgil Guran, vicepreședinte PNL la nivel national, care și-a anunțat sustinerea pentru Ludovic Orban, a fost reconfirmat în funcția de președinte PNL Dâmbovița. Incheiem ziua cu 214 delegați liberali in plus, din Arges și Dâmbovița, pentru actualul și viitorul presedinte al Partidului National Liberal, Ludovic Orban! PS: La București am câștigat 400 de voturi de încredere pentru echipa Violeta&Orban care a eliberat Capitala de PSD, in conditiile în care organizația municipală PNL București trimite mai puțini de 10 delegați de drept la Congresul din 25 septembrie”, a scris Dancă.

Vestea vine ca o adevărată ușurare pentru Orban, care a suferit o înfrângere, sâmbătă, la alegerile pentru PNL București.

Adrian Miuţescu a fost ales sâmbătă în funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Argeş, fiind un susţinător al actualului lider al liberalilor Ludovic Orban la şefia partidului. Contracandidatul acestuia a fost Radu Perianu, susţinător al lui Florin Cîţu pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii.Ludovic Orban a precizat că pentru el Argeşul este un judeţ aparte şi l-a felicitat pe Adrian Miuţescu şi echipa câştigătoare a alegerilor organizaţiei liberale Argeş.

Îl felicit pe Adrian Miuţescu şi echipa sa pentru câştigarea alegerilor din Organizaţia PNL Argeş. Am dorit să fiu alături de ei, astăzi, pentru că pentru mine Argeşul este un judeţ aparte, în care am venit cel mai des de când sunt membru al Partidului Naţional Liberal, şi care a dat titanii liberali ai istoriei, Brătienii. Am fost aproape an de an la Muzeul Brătianu şi mă bucur că noi, PNL, am reuşit printr-o hotărâre de Guvern să îl scoatem din ghearele Consiliului Judeţean pesedist care îl transformase într-o cârciumă şi am înfiinţat Muzeul Brătianu la Florica, în semn de respect faţă de istorie şi faţă de marile realizări ale Brătienilor. Le-am transmis liberalilor argeşeni că nu mă las până nu vom câştiga acest judeţ. Nu mă las până nu scoatem din ghearele PSD Consiliul Judeţean, Primăria Municipiului Piteşti şi primăriile celor mai importante localităţi. Noua echipă trebuie să înceapă încă din prima zi munca de selectare a candidaţilor, de pregătire pentru viitoarele alegeri, chiar dacă ele sunt în 2024”, a scris Ludovic Orban, sâmbătă pe Facebook.

Scandal de proporții la alegerile din diaspora: Delegații au părăsit sala

Filiala PNL Diaspora a avut duminică alegeri interne, iar Viorel Badea a fost ales să fie preşedinte al organizaţiei. Liberalii din PNL Diaspora au votat în unanimitate susţinerea moţiunii lui Ludovic Orban pentru un nou mandat la şefia formaţiunii. Conferința de alegeri s-a lăsat cu un scandal monstru. Delegații din tabăra Cîțu au părăsit sala, inclusiv cei care erau în comisia de numărare a voturilor. Aceștia l-au acuzat pe Viorel Badea că nu-i lasă să vorbească și fraudează alegerile, asta pentru că ar fi votat inclusiv oameni fără drept de vot.

În urma votului exprimat a rezultat următoarea componenţă:

1. Viorel Badea – Preşedinte

2. Valentin Făgărăşian – Prim-vicepreşedinte

3. Mihai Barbu – Prim-vicepreşedinte

4. Brumar Ioan, Burlacu Rareş, Cînta Georgiana, Gîndu Dinu, Kaplan Cecilia, Kondyli Stella, Neacsu Irina, Nyerjak Antoniu, Popescu Mihai, Roman Cristian, Scutaru Nicolae, Stan Cătălin – Vicepreşedinţi.

5. Arnăutu Andreea, Ban Cristian, Barzu Valentin, Catrinar Alina, Mihoc Gheorghe, Moise Irinel, Niţă Alina, Păunescu Viorel, Rusu Cosmin, Schafer-Girleanu Alexandru, Sergiu Senciuc, Stoica Ioan, Vintila Viorel, Zamfir Nicoleta – membrii;

6. Ciuta Toader – preşedinte organizaţie regionala;

7. Ina Zapan – preşedinte COA Diaspora;

8. Barzu Costel – preşedinte CRC Diaspora.

9. Mihai Dohotar, secretar general.

Comitetul de Coordonare al Filialei PNL Diaspora s-a reunit astăzi, la Milano, în şedinţă de alegeri pentru a stabili componenţa noului Birou Politic. Au fost prezenţi delegaţi din Austria, Belgia, SUA, Italia, Spania, Germania, Olanda, Grecia, Franţa, Republica Moldova, Irlanda”.Noul birou politic al Filialei PNL Diaspora a votat în unanimitate susţinerea moţiunii domnului preşedinte Ludovic Orban. Mulţumiri deosebite invitaţilor prezenţi: dl. Adrian Oros, ministrul agriculturii, dl. Siegfried Mureşan, europarlamentar PNL, dl. Virgil Guran, liderul senatorilor liberali”, a transmis Badea.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.