Orban îl atenționează pe ÎPS Teodosie: „Orice înalt ierarh bisericesc trebuie să pună pe primul plan sănătatea şi viaţa oamenilor”

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a vorbit duminică despre pelerinajul de Sf. Andrei și a precizat că orice înalt ierarh bisericesc trebuie să pună pe primul plan sănătatea şi viaţa oamenilor, în contextul în care judeţul Constanţa este cu cea mai pronunţată creştere a numărului de infectări.

Din păcate, judeţul Constanţa a fost judeţul cu cea mai pronunţată creştere a numărului de infectări şi ieri a fost judeţul cu cea mai mare rată de infectări. În judeţul Constanţa, pe lângă municipiul Constanţa, au fost carantinate mai multe localităţi, la ora actuală cred că în judeţul Constanţa sunt cele mai multe localităţi carantinate. Şi măsurile de carantinare au fost absolut necesare pentru a opri creşterea numărului de infectări. Sigur că, odată cu măsurile de carantinare a localităţilor, s-au luat şi decizii care ţin cont de sănătatea oamenilor. Eu cred că orice preot, orice înalt ierarh bisericesc trebuie să pună pe primul plan sănătatea şi viaţa oamenilor. Fiecare dintre noi sărbătorim Sfântul Andrei. O să-l sărbătorim în felul nostru, fără să creştem riscul de transmitere a virusului. Cu atât mai mult într-un judeţ care este, practic, cu cea mai mare rată de creştere şi cu cel mai mare număr de persoane infectate. De aceea am îndemnat la un comportament care să fie conform, pe de-o parte şi cu credinţa, pentru cei care sunt credincioşi, dar pe de altă parte să ţină cont de nevoia de a proteja oamenii de riscul infectării”, a spus Orban.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

One thought on “Orban îl atenționează pe ÎPS Teodosie: „Orice înalt ierarh bisericesc trebuie să pună pe primul plan sănătatea şi viaţa oamenilor”

  • duminică, 29 noiembrie 2020 la 17:59
    Permalink

    35 MILIOANE DE MĂȘTI CONFISCATE – PESTE 60% NECONFORME!!! – IMPORTATE ȘI OBLIGATĂ POPULAȚIA A LE PURTA! LA CARE ADĂUGĂM ALTE CRIMINALE AFACERI DE PARTID: MĂȘTILE IMPORT CHINA, INTERZISE TOTAL ÎN UE, PT. PERMISIVOTATE LA VIRUȘI DE 95-98% ȘI TESTELE PCR TOT CHINA, CU RATA DE EROARE DE 60%, CU ERORI CE DAU NUMEROASE REZULTATE FALS-POZITIVE/FALS NEGATIVE, DECLARATE LA FEL CA ȘI MĂȘTILE, INTERZISE ÎN UE, CA URMARE A TESTELOR EFECTUATE ÎN MARILE LABORATOARE SPECIALIZATE ALE UE, TESTE ȘI MĂȘTI ADUSE DIN CHINA ÎN PARADISURILE FISCALE UNDE CERCEL, PLUS ASOCIAȚII AU FURME, APOI, ER-ETICHETATE ȘI ADUSE FRAUDULOS ÎN UE-VIA ROMÂNIA! IATĂ CINE SUNT CRIMINALII AUTORI AI ACESTUI ADEVĂRAT GENOCID, CĂRORA LI SE DATOREAZĂ DE FAPT, INFECĂRILE ȘI DECESELE/UCIDERILE ÎN MASĂ, CĂRORA LE CAD VICTIME ȘI OAMENI SIMPLI ȘI MEDICI, OAMENI DE AFACERI, JURNALIȘTI, ARTIȘTI, POLIȚIȘTI, JANDARMI, ETC.! MEGA-AFACEREA „MASCA” CU CELE PESTE 35 MILIOANE CONFISCATE, GATA PENTRU INFECYARE LA NIVEL NAȚIONAL, PLUS MILIOANELE DEJA FOLOSITE, PLUS TESTELE PCR CHINEZEȘTI, CU EROAREA DE >60% ȘI MANIPULATE NICIDECUM DE SPECIALIȘTI ÎN GENETICA MOLECULARĂ, CI DE NIȘTE FEMEI DE SERVICIU ALESE CA VOLUNTARE! IOHANNIS, ORBAN, CERCEL, RAHILLA, TĂTARU, ARAFAT, VELEA, ETC. TREBUIESC DEFERIȚI TRIBUNALULUI INTERNAȚIONAL DE LA HAGA, PENTRU CRIME DE GENOCID ÎMPOTRIVA PROPRIULUI POPOR, CU ÎNCĂLCAREA GRAVĂ A CONVENȚIILOR INTERNAȚIONALE DE LA GENEVA ȘI NÜREMBERG! NU BISERICA, NU POPORUL CI CĂLĂII CE STAU PE POST DE EMANAȚI, SUNT RESPONSABILI TOTAL PENTRU NUMĂRUL VICTIMELOR!

    Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *