Orban (Forța Dreptei): „Este un guvern din 3 formațiuni, care unul trage hăis, altul cea… Iohannis NU m-a iubit niciodată, nu sunt PUPINCURIST!”

Ludovic Orban a spus, duminică seara, la România TV, că actuala guvernare din PSD, PNL și UDMR este formată din partide care își urmăresc, fiecare, propriile interese. „Este un guvern din 3 formațiuni, care unul trage hăis, altul cea… Decizia extrem de dificilă de a mă separe de Iohannis și PNL a fost luată când s-a decis colaborarea cu PSD. Am încercat să-i conving pe colegi să voteze împotriva alianței, dar au ținut cont de ce a vrut Klaus Iohannis. Această conducere răspunde la toate comenzile primite de la Iohannis. A făcut PNL prizonier într-o coaliție de guvernare, în care se vede că PSD taie și spânzură. Eu am prefer at să plea în opoziție„, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban a dezvăluit, duminică seara, la Romania TV, că au existat discuții, inclusiv cu Klaus Iohannis, pentru demiterea lui Raed Arafat.

Nu mi-a cerut în mod expres. A existat o discuție cu privire la Arafat. M-am trezit ca premier cu liste de susținere pro-Arafat. Sistemul de urgență este unul bun, dar era control at de Arafat. Gândiți-vă dacă ăl schimbam pe Arafat și începea pandemia. Arafat are mulți prieteni în toate zonele, în zona politică, medicală. Nimeni nu este de neînlocuit. Cunoa;te sistemul ]n profunzime, are o capacitate de munc[ extraordinar[. Nu ;tie s[ spun[ NU, caut[ soluții pentru orice problemă. Spun la dumneavoastră, aici, unde a fost atacat. Încercări de presiune pentru a-l demite pe Arafat au fost, dar le-am spus că eu iau decizia„, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban a spus, duminică seara, la România TV, că președintele Klaus Iohannis nu l-a iubit niciodată deși recunoaște că au colaborat foarte bine.

Klaus iohannis nu m-a iubit niciodată, nu sunt pupincurist. Am avut o colaborare apropiată, am avut un parteneriat apropiat. Eu nu-mi aduc aminte să fi ducat golf în primal mandat. Nu am avut timp să jou golf. Există o schimbare radicală pe care nu o înțeleg. În politică relațiile nu sunt pe prietenii, contează interesul public„, a spus Orban.

Fostul președinte al PNL, Ludovic orban, a continuat, duminică seara, la România TV, atacul la adresa președintelui Klaus Iohannis:

Președintele Klaus Iohannis nu a făcut decât să transforme conducerea PNL, să contruiască o conducere care să fie slugă la PSD. Ruptura de Klaus Iohannis s-a produs când Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la conducerea PNL. Iohannis l-a împins pe el și pe gașca demolatoare. Am mai avut câteva schimburi de mesaje cu președintele, dar nu un dialog. A fast o comunicare atunci când Cîțu l-a demis pe Stelian Ion. Ruperea coaliției este opera lui Klaus Iohannis. Iohannis nu vrea să se pensioneze după 2024. Va fi premier, într-o alianță cu PSD. De ce vorbeau ei de un plan pe 7 ani„, a spus Ludovic Orban.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.