Orban, ferm pe poziţie: „Este necesar un nou plan de dezvoltare locală. Avem nevoie de PNDL 3!”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că este neesar un nou PNDL 3. În ceea ce privește planul premierului pentru finanțarea drumurilor județene și comunale, Ludovic Orban a spus că acesta este „o nebuloasă”.

E necesar un nou plan de dezvoltare locală. Când există spațiu bugetar și vom putea începe decontarea facturilor. Avem nevoie de PNDL 3”, a spus Ludovic Orban.

Acesta a subliniat că planul lui Florin Cîțu pentru primari nu a fost discutat în coaliție: „Deocamdată e o nebuloasă, nu s-a discutat subiectul ăsta nici la nivelul PNL, nici la nivelul coaliției. Aș prefera să nu mă pronunț asupra unui subiect care nu e încă foarte clar”, a spus Ludovic Orban, citat de B1TV.

Președintele PNL a atras atenția că este necesară suplimentarea bugetului Ministerului Dezvoltării: „Altfel vom ajunge în situația, nu să nu lansăm un nou PNDL, riscăm să ajungem în situația să nu mai putem să finanțăm lucrările pe PNDL 1 și PNDL 2. De altfel, s-a discutat subiectul și se caută o soluție pentru PNDL 2 pentru a putea prelua la bugetul Ministerului Dezvoltării suplimentările de costuri care au apărut datorită creșterii prețurilor la materialele de construcții și în urma ordonanței 114 cu forța de muncă”, a mai declarat preşedintele PNL.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *