Orban EXCLUDE orice alianță pentru parlamentare: „Cert este că nu facem majoritate cu PSD”

Premierul Ludovic Orban a anunțat marți, după ședința PNL, că a stabilit calendarul pentru alegerile parlamentare, punctând că PNL este cel mai puternic partid din România și a exclus orice alianță.

„Am stabilit calendarul alegerilor parlamentare. (…) În ceea ce privește alianțele, alianțele se depun până mâine. PNL este cel mai puternic partid din România. este un partid care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor și, normal, că PNL participă la alegerile parlamentare pe propriile picioare. Singura certitudine este că nu vom face nicio înțelegere guvernamentală cu PSD. Potențiali parteneri sunt din PPE și USRPLUS. Aș prefera o majoritate PNL”, a spus Orban.

Referitor la o posibilă alianţă după alegeri, Orban a spus că „potențialii parteneri de guvernare sunt partidele din Partidul Popular European (PMP și UDMR) și USR PLUS”.

Singura certitudine e că nu vom face cu PSD o majoritate guvernamentală”, a mai spus Orban.

În ceea ce privește alegerile locale, Orban a anunțat că PNL va intensifica acțiunile de campanie electorală.

„Intrăm pe ultima sută de metri, mai avem 10 zile de campanie și am stabilit intensificarea campaniei directe a PNL. Ne luptăm cu 28 de baroni roșii și peste 1600 de satrapi locali care au ținut România în sărăcie. Lupta cu PSD e una de o dificultate extrem de mare. Obiectivul nostru este de a câștiga cât mai multe bătălii”, a concluzionat Orban.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *