Orban: „Este nevoie de alegeri parlamentare. Oamenii să se întrebe dacă o mai vor pe Renate Weber la Avocatul Poporului”

Premierul Ludovic Orban a fost sâmbătă la Slobozia și a precizat că alegerile parlamentare trebuie să aibă loc și vor fi organizate pe 6 decembrie, iar cetățenii se pot duce în siguranță. Orban a subliniat că alegerile sunt necesare pentru ca PSD să fie măturat din toate instituțiile de stat.

Modul în care organizăm ziua votului este de asemenea natură încât omul să se poată duce în siguranță. Este nevoie de alegeri parlamentare. Îi îndemn pe oameni să-și pună întrebarea: o mai vor pe Renate Weber în fruntea Avocatului Poporului? Dacă nu facem alegeri, Renate Weber o să rămână și o să fie responsabilă pentru sesizări la CCR, care au dus la creșterea dramatică a numărului de infectări. Mai vor ca oameni ca Florin Iordache să ajungă în fruntea instituțiilor statului? Dacă nu, este nevoie de alegeri. Mai vor ca PSD să căsăpească economia, să inventeze noi acte normative care să ducă România în faliment și prăpastie economică? Dacă nu, atunci trebuie să avem alegeri. Democrația înseamnă alegeri, în toate țările europene s-au organizat alegeri”, a spus Ludovic Orban.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *