Orban, despre Ciucă: „Va fi ARUNCAT la lada de GUNOI imediat ce nu va mai fi folositor pentru trădătorii de profesie care sunt la butoanele PNL”

Florin Cîţu a fost o „unealtă folosită şi aruncată la lada de gunoi”, iar Nicolae Ciucă va fi aruncat şi el de către „trădătorii de profesie de la butoanele PNL”, după ce „nu va mai fi folositor”, a afirmat, miercuri, deputatul independent Ludovic Orban, fostul preşedinte al liberalilor:

Cîţu a fost pur şi simplu o unealtă care a fost folosită şi aruncată la lada de gunoi. Ştiţi ce mi s-a părut urât? Că l-au schimbat înainte de vacanţa parlamentară. Ce putea să facă Cîţu în vacanţa parlamentară ca preşedinte al Senatului? Dar asta e mintea celor care conduc astăzi partidul. (…) După „nimiCîţu” urmează „nimiNicu”, pentru că aşa cum l-au aruncat la lada de gunoi Iohannis şi echipa demolatoare pe Cîţu, după ce l-au folosit la cele mai dolozive şi antidemocratice manopere politice, la fel se va întâmpla şi cu „nimiNicu”.

Orban susţine că, în continuare, „nimeni nu-l respectă” pe preşedintele PNL, Nicolae Ciucă. Întrebat dacă este de părere că Nicolae Ciucă va avea în viitor soarta lui Cîţu, Orban a spus: „Nimeni nu-l respectă pe Ciucă. Ciucă n-are nicio legătură cu PNL. Dacă ascultaţi ce vorbesc oamenii din PNL despre Ciucă, o să vă lămuriţi că Ciucă va fi aruncat la lada de gunoi imediat ce nu va mai fi folositor pentru trădătorii de profesie care sunt la butoanele PNL”.

Despre motivul pentru care cei de la PNL „i-au întors spatele” lui Cîţu, Orban a arătat că „nimeni nu dădea doi bani pe Cîţu, chiar şi atunci când vorbeau în toată campania că este cel mai bun, cel mai deştept, că va ţine partidul la guvernare 8 ani de zile”.

Singurul lucru bun care se poate petrece este ca toţi cei care urlau că e bun Cîţu şi acum l-au aruncat la lada de gunoi să se lase de politică, să plece din PNL, de la guvernare. Dar evident că ei nu vor pleca, în frunte cu Iohannis. Oricum s-a procedat urât, mizerabil, puteau să-l lase măcar în vacanţa de vară. Ce se putea întâmpla în vacanţa de vară?”, a adăugat deputatul.

Florin Cîţu a anunţat miercuri că şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Senatului după ce liderul partidului, premierul Nicolae Ciucă, şi secretarul general al PNL i-au cerut acest lucru, transmiţându-i că i s-a retras sprijinul politic. El a adăugat că i s-au reproşat declaraţiile pe care le-a făcut de „ani de zile” împotriva unor măsuri care „fac rău românilor”, menţionând că acele măsuri vin de la PSD.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.