Orban, despre Câciu (Finanțe): „E cam la fel ca Florin Cîțu. Povestitor…. Zici că e ministru al Culturii, nu de Finanțe…”

Fostul premier și lider PNL Ludovic Orban îl atacă dur pe ministrul Finanțelor, Adrian Câciu (PSD).

„Îl cheamă Câciu. Nu Cîțu. Dar e cam la fel. Povestitor. Zici că e ministru al culturii, nu ministru de finanțe. În orice țară civilizată, toată lumea se uită cu atenție la ce iese din gura unui ministru de finanțe. La noi, dacă ar fi să îl luăm în serios pe Câciu, ar trebui să ne schimbăm planurile de la o zi la alta. În ultima flecăreală publică a fostului consilier al ministrului agriculturii, l- am văzut cum vorbește cu seninătate de impozitarea progresivă, de impozitarea bacșișului ( a mai fost unul care avea treabă cu bacșișul, Ponta ), de regândirea scutirii de impozit pe venit, de taxarea suplimentară a proprietăților, de pragul pentru microîntreprinderi etc. Am deschis din nou programul de guvernare. Niciun cuvânt despre aceste măsuri. Oare guvernul e sat fără câini? Poate oricine să bată câmpii fără să îl tragă nimeni de urechi?”, a scris Orban pe Facebook.

Ciucă nu primește monitorizări să vadă ce năzdrăvănii debitează mâna dreaptă a premierului? Sau toată comunicarea publică a miniștrilor nu este altceva decât o mascaradă electoralistă în care și unul și altul dintre parteneri arată că vor să facă ceva dar nu sunt lăsați de partener? Uneori, am impresia că PSD și PNL vor să îi deruteze atât de tare pe oameni încât să îi facă să creadă că sunt și la putere și în opoziție. Revenind la Câciu, după prestațiile sale de când l- a proțăpit PSD acolo, sunt din ce în ce mai convins că trebuie să se întoarcă la agricultură”, a mai scris fostul lider liberal.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *