Orban a anunțat data Congresului PNL: 25 Septembrie!

Congresul PNL va fi organizat pe 25 septembrie, a confirmat, astăzi, liderul formațiunii, Ludovic Orban, după ce informația a apărut în presă pe surse. Orban a precizat că la Congresul național vor fi 5.000 de delegați și a detaliat calendarul alegerilor:

1 iunie – 15 iulie vor avea loc adunările generale ale organizațiilor locale care vor alege conducerile locale

1 iulie – 10 august vor avea loc conferințele județene de alegeri

10 august și 25 septembrie este prevăzută o perioadă de 45 de zile pentru campania pentru congres, adică echipele care candidează, candidații idividuali se duc în filalele județe după alegeri, urmând ca filialele județe să decidă pe cine sprijină. Am stabilit și propunerea pentru Consiliul Național. Vom asigura reprezentarea câte unui membru PNL din fiecare din cele 8 regiuni”, a declarat Orban.

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că el l-a susținut pe Florin Cîțu să avanseze în cariera sa politică, de aceea și la Congresul PNL l-ar dori în echipa lui. În PNL se discută foarte serios despre faptul că Florin Cîțu va fi contracandidatul lui Ludovic Orban la Congres.

Deocamdată eu mi-am anunțat candidatura, eu prezint membrilor PNL ceea ce doresc să fac în România. Nu pot să decid eu în locul premierului Florin Cîțu. Eu îl doresc pe Florin Cîțu în echipa mea, a fost în echipa mea. Gândiți-vă că a fost ales senator în 2016, a fost în echipa mea economică, apoi a fost ales din nou senator, iar după alegeri a fost desemnat premier. Eu am o relație de colaborare cu premierul Florin Cîțu. Eu sunt în echipa PNL de 30 și ceva de ani și voi rămâne în PNL atât timp cât îmi va îngădui Dumnezeu.”, a spus Ludovic Orban.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *