Orașul haiduciei administrative: Organizatorul „Miss Murfatlar” vrea înapoi la Primărie

La 30 de ani de la Revoluție, orașul Murfatlar pare ca un copil orfan. În prezent, cel mai probabil, PSD a trecut orașul Murfatlar pe lista localităților pe care le va pierde la alegerile locale din acest an. Primarul Valentin Saghiu a pus ghetele în cui și s-a deschis o adevărată cutie a Pandorei politice, unde toate partidele vor să profite de oportunitate și să câștige această primărie. Din partea PNL cere custodia orașului – ca o apologie a tupeului – George Cojocaru, fost marinar și fost primar al orașului în mandatul 2008 – 2012. Legătura lui Cojocaru cu Murfatlar se rezumă la o mutație făcută într-o casă dărăpănată, pe numele mamei sale, în rest abia se deranjează să facă naveta fie și pentru campania electorală. Despre mandatul lui Cojocaru din 2008 – 2012 – în care nu se acordau locuri de casă dar el își atribuia un apartament de la sine putere, Curtea de Conturi a avut numai cuvinte de… laudă, la modul figurat vorbind. Pe 22 iunie 2012, Curtea de Conturi a efectuat verificări la Primăria Murfatlar, iar în urma acestui control a ieșit la iveală abilitatea de manager a primarului Cojocaru: din suma de 500.000 lei alocată din fondul de rezervă al Guvernului pentru cheltuieli curente, primarul a cheltuit… 35.981 lei. Astfel, Curtea de Conturi a dispus returnarea de îndată a sumei de 464.019 lei:

1 5

Dacă George Cojocaru nu a excelat ca manager, putem spune că a fost sufletul petrecerii, alocând nu mai puțin de 15.000 de euro pentru Miss Murfatlar. Aproape zero investiții în Murfatlar în mandatul 2008 – 2012, dar locuitorii și-au scăldat ochii în spectacolul ocazional al lenjeriilor intime ale frumuseților care au defilat la apelul lui Cătălin Botezatu și Andreea Mantea:

2 6
3 2
4
5
6
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Orașul haiduciei administrative: Organizatorul „Miss Murfatlar” vrea înapoi la Primărie

  • marți, 15 septembrie 2020 la 14:42
    Permalink

    murfatlar= un oras mort” din toate punctele de vedere. Saghiu sa preocupat numai de constructia propriei vile si de furtul banilor din primarie…in rest caca-maca vorbe goale si hotii…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.