Opțiuni noi: Netflix a actualizat aplicația pentru iPhone și iPad

Netflix a făcut un anunț mare pentru abonații celebrei platforme de entertainment. Noutatea americanilor vizează un număr consistent al fanilor și anume, cei care utilizează device-urile de la Apple. Cei de la Netflix au hotărât să actualizeze aplicația pentru iPhone și iPad, căreia i-au adăugat opțiunea de spatial audio, prin care urmăresc să ofere abonaților o experiență mult mai captivantă, mai dinamică, din punct de vedere al sunetului.

Compania americană nu s-a grăbit cu lansarea acestei funcționalități pentru clienții săi, după ce o bună parte a concurenței a implementat deja opțiunea. Mai exact, cei de la HBO Max, Disney+ și Peacock. Din acest punct de vedere, sunt așteptați să vină în piață cu același lucru și YouTube, respectiv Amazon.

Gigi Becali i-a cucerit pe cei de la Netflix. Gigantul american în materie de divertisment a vrut să facă un film documentar despre viața patronului de la FCSB. Mai precis, americanii au vrut să ecranizeze povestea latifundiarului din Pipera, într-un film de aproximativ două ore și jumătate, ascensiunea omului de afaceri din perioada anilor ’90 până în prezent. Succesele în afaceri, implicarea în viața politică, actele de caritate, condamnarea la închisoare, implicarea în fotbalul românesc ar fi fost principalele subiecte vizate de producătorii americani, care s-au lovit de refuzul lui Becali.

În România, Netflix are peste jumătate de milion de abonați.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *