Oprișan, Bădălău și Dăncilă MAZILIȚI în ședința PSD

Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, a fost demis din funcție, prin decizia conducerii lărgite a partidului (fostul CExN). Acesta a refuzat să-și dea demisia după ce a pierdut la alegerile locale șefia CJ Vrancea, spunând că rezultatele sunt similare cu cele de acum 4 ani, așa că nu vede nici o problemă. Oprișan a fost totuși schimbat de la conducere, prin decizie la nivel central. Din primele informații, lider interimar PSD Vrancea va fi Marcel Ciolacu, lider central PSD. De asemenea, Viorica Dăncilă a pierdut șefia organizației de femei a PSD, care va fi preluată de senatoarea Doinea Fedorovici.

Președintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a simțit furtuna și a demisionat de la șefia PSD Giurgiu. În locul său va prelua interimar organizația Marian Mina.

După ședința PSD, președintele partidului, Marcel Ciolacu, a confirmat deciziile în cadrul unei conferințe de presă

„A fost o analiză după alegerile locale. Am luat mai multe decizii după alegerile locale. Avem o nouă șefă la Organizația de Femei a PSD, pe Doina Fedorovici e prima femeie președinte de CJ din partea PSD. La Giurgiu domnul Bădălău s-a retras, a fost preluată de domul Minea. La Vrancea am preluat eu președinția. La Liga Aleșilor Locali este noul Cristian Genea și la Călărași e domnul Vasile Iliuță. În următoarele trei zile voi avea întâlniri cu secretarul general și cu cine mai dorește, din fiecare organizație și vom face analize pe voturi și este posibil să mai vină și alte schimbări în zilele viitoare. Pentru plecarea domnului Oprișan a fost vot în consiliul politic național. Doamna Fedorovici a făcut performanță și a câștigat și primăria”, a spus Marcel Ciolacu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *