Opoziția continuă să se dezintegreze. Chițac le răspunde liberalilor: „Au fost tot timpul asistații social ai PSD Constanța, care le mai scăpa, printre degete, niște bani publici”

Într-o democrație sănătoasă, divergențele din coaliția de guvernare sunt inerent speculate de opoziție. România face notă discordantă de la acest scenariu organizațional și, în prezent, dezintegrarea forțelor puterii nu este întâmpinată de reacția vehementă, ci de propriile răfuieli ale opozanților. Liberalii încă au un dinte pentru senatorul neafiliat Vergil Chițac, iar parlamentarul nu ezită să le răspundă cu aceeași monedă.

CITEȘTE ȘI:

Liberalii nervoși pe Făgădău: „Care sunt atribuţiile delegate fiecăruia dintre viceprimari? Primarul are grijă să fie unicul iniţiator al tuturor proiectelor de hotărâri. Constanța a ajuns un oraş prost administrat”

Certurile din cele două tabere au escaladat în ultimele zile. Dacă răfuiala inițială era între organizația municipală a PNL și Primăria Constanța, intervenția senatorului a determinat reacția întregii organizații județene a liberalilor de la malul mării și prilejul numai bun să-și aducă aminte de nervii mai vechi.

CITEȘTE ȘI:

Târâș-grăpiș, vom avea o lege a salarizării unitare. Vișan: „A venit târziu, dar forma este OK”. Turcescu: „Un Guvern de impotenți, rupți de realitate”. SNPPC: „Închidem țara și plecăm! O lege de rahat!”

Între timp, Vergil Chițac a reacționat din nou și le-a adus aminte liberalilor că mereu au fost… asistații social ai PSD Constanța și, prin urmare, opoziția lor ar fi una mimată.

„Sunt acuze fără să fie precizate foarte clar, cum ar fi interesele, sprijinul… una peste alta, e tot o „hârtie umplută cu gălăgie”. Nu au ei dreptul moral să pronunțe cuvântul „trădare”, pentru că ei sunt într-o permanentă trădare a cetățenilor Constanței prin blatul pe care îl fac cu PSD! Ei au fost tot timpul asistații social ai PSD la Constanța! Nici nu au vrut să ia Constanța, nici nu i-a interesat, au luat doar niște grăunțe pe care le-a mai scăpat PSD printre degete și lucrul ăsta se știe, presa a arătat afaceri între liderii PSD Constanța… Consiliul Județean, Primărie… adică bani publici, drenați prin aceste instituții care ajung, puțini, pe la PNL!”, a spus senatorul Vergil Chițac, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.