Oportunități de internship și cursuri facultative pentru studenții din domeniul IT la Universitatea Ovidius

Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) a organizat, în data de 11 mai a.c., un eveniment de prezentare a parteneriatului încheiat cu compania Softbinator Technologies, informează lect. univ. dr. Alexandru Bobe, prorector pentru digitalizare, studenți și alumni. Potrivit sursei citate, la întâlnire au participat peste 150 de studenți din cadrul facultății, care au primit informații despre programul de internship Java Script Bootcamp pe care Softbinator Technologies îl va oferi tinerilor în această vară, începând cu 4 iulie 2022, timp de 10 săptămâni.

„De asemenea, în cadrul evenimentului, reprezentanții companiei Softbinator Technologies au prezentat detalii despre o serie de cursuri facultative organizate în cadrul parteneriatului pentru studenții din anul III de studii, pe direcția dezvoltării aplicațiilor mobile, respectiv tehnologii de front-end. Aceste activități facultative se vor desfășura într-un laborator ce va avea toate dotările necesare, finanțat de către compania Softbinator Technologies și care va purta numele companiei”, precizează lect. univ. dr. Alexandru Bobe.

La finalul întâlnirii, a avut loc o sesiune de discuții informale între studenți și reprezentanții Softbinator Technologies, care le-au oferit tinerilor ocazia de a socializa și le-au prezentat informații suplimentare despre avantajele programului de internship și oportunitățile de carieră pe care compania le oferă.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *