Operatorii de plaje de la 3 Papuci, în RĂZBOI cu Primăria: „ÎNCHIDEM DRUMUL și plecăm acasă!”

Primăria Constanța a comis-o din nou. De data asta cu operatorii de plaje de la zona 3 Papuci, care reclamă faptul că blocarea accesului în perimetru le falimentează afacerile. În acest sens, luni, mai mulți operatori de plaje au organizat o conferință de presă și au anunțat că chema Primăria în judecată și, ca ultimă soluție, blocarea totală din partea lor a drumului. Au participat vicepreşedintele RESTO, Roberto Tortora și alți operatori, precum Constantin Cârlan, Mirela Colci și.a.

„Sunt probleme grave în Faleză Nord. (…) Este un abuz, o plajă nu poate să fie funcțională dacă turiștii nu au acces, apoi accesul pentru marfă, apoi dacă avem un accident. Turistul nu este protejat, nu i se asigură condițiile conform legii turismului. Propunem Primăriei și ABADL soluții, ei trebuie să ne asculte, nu sunt lucruri deloc OK. Se afectează turismul din Constanța și Mamaia”, a spus Tortora.

Constantin Cârlan a subliniat faptul că nu cerem nimic, doar să fim lăsați în pace:

„Noi am investit aici, pe sectorul meu de plajă am făcut 800 m de canalizare și nu era datoria mea, era datoria Primăriei, e obligată! Apele Române au închiriat și au închis. Conform OUG 181 – parcă – pe 1990 este permis accesul chiar pe plajă. Noi nu am cerut asta, nici cu mașini, doar acest drum… Dacă nu ar fi drumul nu s-ar putea intra absolut deloc. (…) Trebuie să asigurăm salarii, condiții. Dacă nu ai apă, curent, cum să îndeplinești? Nu cerem nimic, doar să fim lăsați în pace, altfel închidem drumul și plecăm acasă!”, a spus Cârlan.

„La începutul sezonului a venit Horia Constantinescu și ne-a impus să ne luăm containere. Primăria trebuia să asigure utilitățile și nu ne-a asigurat nimic”, a declarat şi Mirela Colci. Operatorii de plajă au adăugat că, tot verbal, Horia Constantinescu le-ar fi promis aducerea utilităţilor.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

2 comentarii la „Operatorii de plaje de la 3 Papuci, în RĂZBOI cu Primăria: „ÎNCHIDEM DRUMUL și plecăm acasă!”

 • marți, 6 iulie 2021 la 07:25
  Permalink

  asa , si…?!? inchideti carciumile , luati-va umbrelele si plecati acasa ! ce , nu mai sunt plaje in lume unde nu se jecmanesc turistii ?

  Răspunde
 • luni, 5 iulie 2021 la 21:45
  Permalink

  Da’ ia luați-vă voi „papucii ” și cărați-vă , să rămână plaja fără operatori, simplă … așa cum era până acum vreo 10 ani !
  Ne-am săturat de kk-turile voastre de șezlonguri , barăci din placaj supranumite pompos beach-baruri și de muzica voastră house dată la maxim !
  Dacă vreau să beau o bere , pot sa mi-o cumpăr de la magazin cu 3 lei sticla de 500 ml și să mi-o car în rucsac , nu sunt obligat să beau pișatul vostru la 6 lei în pahar de plastic de 400 ml !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *